Her Soliloquy

Een tango opera door de vrouwen van nu

Ervaringsvergroter

|

Muziektheater

Onverschrokken, sensueel, krachtig en kwetsbaar bezingt een jonge vrouw haar leven en gedachten. Over mannen, ambitie, liefde, haar plek in de maatschappij en verlies. Met monologen uit Ulysses van James Joyce en tangomuziek van o.a. Astor Piazzolla.


Her Soliloquy

Sopraan/actrice Isabel Pronk studeerde in 2021 af aan Codarts Muziektheater en doet momenteel een master Klassiek Zang. Afgelopen zomer zong zij bij de Berlin Opera Academy. Ze heeft een grote passie voor het vertellen van verhalen via (klassieke) muziek.

Voor HER SOLILOQUY werkt ze met een volledig vrouwelijk team. Musici zijn pianiste Alicia Cerrada (Spanje) en celliste Laurence Gaudreau (Canada). Samen onderzoeken ze onder andere wat het betekent om als vrouwen in de klassieke muziekwereld je plek tebemachtigen. Daarnaast zijn ze alle drie gedreven in het op een muzikale en theatrale wijze toegankelijker en aantrekkelijker maken van klassiek repertoire voor een breder publiek.

 

 

Project Geestdrift

Her Soliloquy is onderdeel van Project Geestdrift: theatrale reuring op ongewone plekken. Een theater-serie in de Doopsgezinde vermaningen in Noord-Holland. Een cocreatie van Karavaan met de doopsgezinde kerkjes. Een contextprogramma is onderdeel van je avond.

Credits

Spel, concept, zang: Isabel Pronk | Piano, arrangementen : Alicia Cerrada | Cello: Laurence Gaudreau | Viool: Valentine Blangรฉ | Coaching: Judith Linssen
Onderdeel van

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen