Het Nieuwe Geloof

Een moderne mis met kleinkunst en muziek

Muziektheatermaker Maarten Hopman gaat in een wervelende moderne mis vol muziek, sketches en rituelen op zoek naar 'Het nieuwe geloof'. Eentje die het broze vertrouwen in elkaar weer een beetje kan herstellen. Een geloof dat boven onze bubbels uitstijgt, en een geloof dat hoopvolle inzichten kan bieden in verwarrende tijden. Wees welkom!


‘Ik ben geen gelovig mens, maar ik geloof wel in geloven.’
– wetenschapper Robbert Dijkgraaf

Onderdeel van de Winterkaravaan
Van 23 t/m 30 december brengt Karavaan weer een Winterkaravaan in Alkmaar. Het is inmiddels de vijfde editie; het begint voor velen een terugkerend avontuurlijk kerstuitje te worden. De succesvolle ingrediënten: een expeditie op locatie en stamppot met winterbier. Dit jaar met een kleine (coronaproof) vernieuwing: zes nieuwe voorstellingen van jonge makers verdeeld over twee verschillende routes. Eén van de makers mag zijn voorstelling uitwerken voor het zomerfestival dat van 21 t/m 30 mei 2021 plaatsvindt.

Een heerlijk en avontuurlijk kerstuitje!

Jonge theatermakers geven met muziek, theater en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan: Eigen verantwoordelijkheid. Ontdek de visie van deze nieuwe generatie en geniet van lekkere winterkost op een bijzondere locatie.

Credits

Spel en concept: Maarten Hopman

Gerelateerde festivals

Winterkaravaan 2020

23 t/m 30 dec

Een middag of avond met theater en winters eten&drinken

De Winterkaravaan is weer in aantocht! Het is inmiddels de vijfde editie; het begint voor velen een terugkerend avontuurlijk kerstuitje te worden. De succesvolle ingrediënten: een expeditie op locatie en stamppot met winterbier. Dit jaar met een kleine (coronaproof) vernieuwing: zes nieuwe voorstellingen van jonge makers verdeeld over twee verschillende routes.

Lees verder
Met dank aan

Volg ons op social media!