Invisible City

Muziektheatrale installatie van Via Berlin

Invisible city - grote witte kunstobjecten in een straat

Beeldend theater

Een muziek theatrale installatie die je van de drukte buiten naar een verstilde binnenwereld brengt en je de wereld in een nieuw perspectief laat bekijken.


Mag ik de woorden die zo’n pijn doen van jou overnemen en voor je dragen?
In de interactieve muziek theatrale installatie Invisible City bekijk je de stad vanuit een eenpersoons ruimte vanuit een wonderlijk perspectief; kijkend naar het einde van de horizon en verder; achter de muren die gebouwd zijn, deuren die dichtgetimmerd zijn, tot in geheime verstopplaatsen. Een reis terug in de tijd, om dat wat krom is en op z’n kop staat, recht te breien en te zien wat onzichtbaar is voor de buitenwereld.
Woorden en zinnen die gezegd zijn, terloops, onverschillig of rechtstreeks, die mensen de rest van hun leven met zich mee blijven dragen. Woorden die zijn blijven kleven dragen we allemaal met ons mee. We houden ze stilletjes bij ons. Maar welke woorden en zinnen zijn dat?

groeiende lijst van pijnlijke woorden en zinnen

Invisible City verzamelt een groeiende lijst van pijnlijke woorden en zinnen. Zinnen die gezegd worden in een liefdesrelatie, tussen collega’s, binnen een familie en vriendenkring of zomaar terloops op straat.

Theatermaker Dagmar Slagmolen (Via Berlin) en social designer Madelinde Hageman nemen als je naar buiten komt,  als je wil, jouw pijnlijke woorden van je over, om je reis lichter te kunnen vervolgen.

Credits

Van: Via Berlin | Tekst en stem: Dagmar Slagmolen | Social designer: Madelinde Hageman | Decorontwerp: Michiel Voet | Kostuumontwerp: Dieuweke van Reij | Sound design: Robert van Delft | Techniek: AJ ten Napel

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2024

17 t/m 20 mei en 24 t/m 26 mei

Festivalhart in het Victoriepark

Yes in my backyard is het festivalhart van Karavaan Festival en het heerlijke festival met theater en muziek van Karavaan en Podium Victorie! Het Alkmaarse Victoriepark is the place to be van 17 t/m 20 en 24 t/m 26 mei. Op dit festivalhart van Karavaan kom je voor tentjestheater, live concerten, straattheater, terrassen aan het water met de lekkerste drankjes en foodtrucks en nog veel meer!

Lees verder
theater langs het Alkmaars kanaal
foto: Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen