Juliët

Spitsvondige en uit het alledaagse leven gegrepen luisterpop

Foto van Juliët buiten
Gian Levi Schrouff

Live Concert

Het moeilijkste dat er is, is simpel voetballen, zei een sportlegende ooit. Dezelfde wijsheid gaat op voor liedjes schrijven - en al helemaal in je eigen taal.


Met haar authentieke stem en scherpe teksten brengt Juliet liedjes die herkenbaar, geestig en aanstekelijk zijn. Of ze nou 30 seconden duren of drie minuten, de spitsvondigheden van deze songwriter vonden al navolging bij radioroutinier Frits Spits, Oranjezomer op SBS6 en straks in de theaters tijdens ‘Unbeschreiblich Weiblich’ met Saskia Noort en Stella Bergsma. Juliet en haar onafscheidelijke piano laten je genieten van en nadenken over uit het alledaagse leven gegrepen luisterpop.

Droom Dit zie je op het festivalhart Yes In My BackYard, een samenwerking van Karavaan en Podium Victorie.

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2024

17 t/m 20 mei en 24 t/m 26 mei

Festivalhart in het Victoriepark

Yes in my backyard is het festivalhart van Karavaan Festival en het heerlijke festival met theater en muziek van Karavaan en Podium Victorie! Het Alkmaarse Victoriepark is the place to be van 17 t/m 20 en 24 t/m 26 mei. Op dit festivalhart van Karavaan kom je voor tentjestheater, live concerten, straattheater, terrassen aan het water met de lekkerste drankjes en foodtrucks en nog veel meer!

Lees verder
theater langs het Alkmaars kanaal
foto: Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Cart