Try-out Klankdiner (incl. eten)

Schuif aan onze klanktafel en maak een reis door de zintuigen

Ontdek het onbekende met een onbekende tijdens dit theatrale klankdiner. We nodigen je uit voor deze presentatie in Theater De Drukkerij, het theater van Karavaan. Hier vindt de eerste reis door onze zintuigen, onze beleving, de wonderlijke wereld van onze eetgewoontes รฉn de herkomst van ons voedsel plaats. In deze testfase kan jij een van de eerste zijn die deze nieuwe kunstvorm kan beleven. Luister, we eten!


In zijn zoektocht naar het best klinkende restaurant van Nederland ontwierp geluidskunstenaar Fedde interactieve klanktafels. Alles wat je op deze bijzondere eettafel aanraakt maakt geluid en vibreert door je heen.

Een 5-gangendiner van foodartist Yascinth Pos is onderdeel van je beleving!

De makers van ‘Luister! We eten’ dagen zichzelf en het publiek uit om elkaar opnieuw te ontmoeten. Om samen te onderzoeken wat het betekent om anno 2022 mens te zijn.

Over de makers

&de Carvalho is de nieuwe naam voor theatermaker/artistiek leider Anne Roos Rosa de Carvalho, geluidskunstenaar Fedde ten Berge en creatief producent Marieke Buytenhuijs. Anne werkte als nieuwe maker onder de vleugels van Karavaan. Ze maakte o.a. de succesvolle voorstellingen Luchtbespiegelingen en Het Land van Nooit.

&de Carvalho combineert beeldend muziektheater met innovatieve geluidskunst. Akoestische luisterliedjes mixen met verrassende klankinstallaties en immersief geluidsontwerp. Je kunt je ogen sluiten, maar niet je lichaam. Geluid penetreert ons diepste wezen.

 

Credits

Concept, muziek, interactieve klanktafels: Fedde ten Berge | Foodartist: Yascinth Pos | Script en Regie: Anne Roos Rosa de Carvalho | Service-ontwerp: Ildikรณ Horvรกth
Partners

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen