Life is short. Buy that dress

Dansvoorstelling over ons kledingoverschot in de wereld

Foto: Richard Westlake

Dans

|

Kinder- en familietheater

|

Straattheater

Heb jij dat ook, dat je klerenkast overvol is, maar je hebt toch niks om aan te trekken? Life is short. Buy that dress. is een visuele danstheatervoorstelling die gaat over hoe de wereld verdrinkt in onze kleding, die wij weggooien omdat deze na een paar keer dragen al off-trend en afgedragen zijn. De hoofdrollen zijn weggelegd voor een enorme kledingberg en vijf vrouwen, die niks hebben om aan te trekken.


Een verhaal over schoonheid gezien en verteld door het kledingoverschot van deze wereld. Dit kledingoverschot komt tot leven, ze stapelt op, vliegt, vermenigvuldigt, wordt weggepropt, uitgepakt, gedragen, verscheurd, georganiseerd, geidoliseerd, gedoneerd en weggegooid. Ook de vrouwen komen niet zonder kleurscheuren uit dit verhaal.

Credits

Van: Directie & Co | Choreografie: Yvonne van den Akker | Cast: Yvonne van den Akker, Kathrin Gramelsberger, Kim Loing, Rozemarijn de Neve, Ireen Kurvers | Muziekbewerking: Jeffrey van Haarlem

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2021

6 t/m 15 aug

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard โ€“ het heerlijke zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 6 t/m 15 augustus geniet je van steengoede concerten in het park, straattheater, hapjes, drankjes en meer. Blote voetjes in het gras, zon op je gezicht en ontspannen maar!

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen