Litanie

Een ontroerend relaas met originele bewerkingen van Jacques Brel

In Litanie verbindt Naomi Seine haar eigen leven met het werk van Jacques Brel. De solovoorstelling schetst een openhartig en persoonlijk relaas van een jongvolwassene. De originele bewerkingen van Brels chansons schetsen zowel vocaal als instrumentaal een invoelbaar portret.


Over de maker

Naomi studeert hoofdvak Zang Jazz&Pop aan het Conservatorium van Utrecht. Daarnaast specialiseert zij zich op het gebied van Kleinkunst en Theater. Haar eigen werk is erg persoonlijk, eerlijk en direct. Onder andere Jeroen Willems, Wende Snijders, Theo Nijland en Maarten van Roozendaal zijn grote inspiratiebronnen voor haar.

 

Credits

Vocalen & Tekst: Naomi Seine | Muzikale productie: Hendrik Behnen | Vertalingen Chansons: Ernst van Altena, Rob Klinkenberg, Peer Wittenbols

Gerelateerde arrangementen

uitverkocht

Voordeelticket Tentjestheater in het park

2 superleuke tentjestheatervoorstellingen en een drankje op het bruisende festivalhart
26 mei t/m 6 juni

Op YES IN MY BACKYARD, het festivalhart van Karavaan in het groene Victoriepark in Alkmaar, staan verschillende theatertentjes waar elke twee dagen andere voorstellingen te beleven zijn. In de gezellige tentjes zit je dicht op de acteurs en zie je korte toffe voorstellingen. Schuif aan in deze kleine huiskamers van theatermakers!

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2022

26 mei t/m 6 jun

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 26 mei t/m 6 juni (Hemelvaart t/m Pinksteren).

Lees verder
Foto: Emil de Jong

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen