Live Muziek – Colourful Minds

Circustheatershow Vrij! en daarna gezellig naar het terras met een Singer-songwriter

Neem vrijdagavond plaats op het sfeervolle terras van Grazende Zwaan op het prachtige landgoed Kleine Vennep. Hier kun je genieten van livemuziek onder het genot van een hapje en drankje! Een gezellige avond voor iedereen, dus neem jee vriendin, buurman of tante mee!


Colourful Minds

Het kleurrijke duo bestaande uit zangeres Lotte de Waal en gitarist Otis Straatman. Samen schrijven ze melancholische, semi-akoestische tracks, die ze in een vers singer-songwriter jasje steken. Na lang geluisterd te hebben naar artiesten als Phoebe Bridgers, Krezip en Dodie, heeft het duo genoeg inspiratie opgedaan om een eigen draai aan dit prachtige genre te geven. In hun nummers behandelen zij themaโ€™s zoals opgroeien, routines en innerlijke strijd. Daarnaast spelen ze ook aansluitende covers met een eigen twist. Denk aan liedjes van artiesten als Krezip en Racoon.

VRIJ!

Colourful Minds is aansluitend bij circustheatershow VRIJ! Een show met acrobatiek, muziek en zang geheel in de traditie van Cirque du Soleil.

Credits

Van: Karavaan

Gerelateerde festivals

Grazende zwaan 2022

9 t/m 11 sept

Avontuurlijk theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie!

Festival Grazende Zwaan is een avontuurlijk festival voor jong en oud. Met buitentheater voor kinderen en volwassenen, circus, musical, workshops (hutten bouwen, kleien, zingen enz), en fijne terrassen op een prachtig landgoed! Kom ook nazomeren met dit vrolijke en bijzondere programma op en om monumentale boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep.

Lees verder
Foto: Moon Saris

Volg ons op social media!

tickets

Cart