Maat/bro

Een mimevoorstelling als een dansende sculptuur

Maat/Bro

Beeldend theater

|

Dans

Betreed een wereld van levende beelden, waar elke beweging een penseelstreek is in een meeslepend schilderij.


“Alles wat ik doe wordt onherroepelijk wat ik heb gedaan” Vrij naar Wislawa Szymborska

Op een betoverende locatie komt speelsheid tot leven, elke beweging synchroon met de cadans van de muziek, als een harmonieus samenspel tussen vorm en geluid. Laat je meevoeren op de golven van de poëzie en ontdek de verborgen verhalen die fluisteren tussen de beelden.

Over de makers

Sinds 2015 heeft Karavaan een structurele samenwerking met de Mime-opleiding (ATD, Amsterdam). Alle eerstejaars studenten sluiten hun jaar af met een groepsproject in Karavaan Festival. Het ene jaar in regie van Jan Taks en het andere jaar in regie van Fabián Santarciel de la Quintana. Op de Mime Opleiding groei je uit tot een eigenzinnige makende speler en theatermaker met een sterk fysiek bewustzijn en een persoonlijke stijl. Op locatie werken is een wezenlijk onderdeel van de studie en sluit het profiel van de opleiding goed aan bij die van Karavaan. In diezelfde gedachtelijn volgt Karavaan de mime-studenten gedurende hun opleiding en onderzoeken we of afstudeerders met ambitie op locatie bij Karavaan projecten willen ontwikkelen.

Credits

Begeleiding: Jan Taks, Zoë Demoustier, Oscar Jan Hoogland | Spel: Pascha Berezikov, Noah van der Burgt, Zhu Eikenaar, Rosa Jaranovic, Freek Kunz, Byeongsu Lim, Leonor de Meer Gonzalez, Oumi Niang, Sofia de Valk, Jakob Vrancken

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2024

17 t/m 26 mei

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 17 t/m 26 mei in regio Groot Alkmaar. Je ziet het beste locatietheater op buitengewone plekken en beleeft een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met het leukste tentjestheater, de beste concerten, tof familieprogramma en nog veel meer!

Lees verder
Campagnebeeld Karavaan Festival 2024
Foto: Bowie Verschuuren

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen