Maggie Symonds

Nedpop, eigen songs & country

Live Concert

Deze veelzijdige actrice en zangeres verzorgd met haar gitaar en zelfgeschreven (Nederlands-)pop- en country liedjes een middag om niet te vergeten!


Met haar gitaar en zelfgeschreven (Nederlands-)pop- en country liedjes neemt ze je mee op een muzikale reis vol diepgang en humor. Maggie staat bekend om haar vermogen om het publiek te prikkelen en tegelijkertijd een connectie te maken met een knipoog. Ze zoekt de grenzen op van wrange thematieken en brengt haar verhalen tot leven met een speelse eigenheid. Dit optreden mag je niet missen!

Maggie maakt poëtische, slimme nederpop over onderwerpen die het jonge én volwassen leven bezighoudt: Bindingsangst, prestatiedruk, daddy issues, break-ups. Met haar soulvolle laagte en haar rake teksten geeft ze nieuwe kleur aan deze thema’s in muziek.

Over de maker

Maggie is in 2021 afgestudeerd van Muziektheater aan het ArtEZ Conservatorium, Hogeschool voor de Kunsten Arnhem, hoofdvak spel & zang. Na haar afstuderen speelde ze in verschillende voorstellingen en heeft ze bij Karavaan ook gespeeld met haar eigen voorstelling ‘GAIA’. Onlangs bracht ze ook haar eerste song op Spotify uit; ‘Uitgedoofd en brengt ze 17 juli haar tweede ‘Harnas’ uit.

 

 

Credits

Van: Maggie Symonds

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen