Mestmoeders

Theater over vrouwen aan het roer van een boerenbedrijf

Verplaats jezelf naar het open land, onder de blote hemel bij een boerenbedrijf in Noord-Holland. Het verhaal begint: als de jonge bedrijfsopvolger verongelukt, staat zijn zus onverwacht voor een moeilijke keuze. Door het overlijden van haar broer verschuiven de verhoudingen in het gezin, waar de boerin al generaties lang aan het roer staat. Er rust een zware taak op haar schouders. Zal ze het bedrijf van haar โ€˜mestmoedersโ€™ voortzetten of moet ze besluiten het licht uit te doen?


Midden in een diepe persoonlijke crisis onderzoekt ze de kansen voor zichzelf en het familiebedrijf. Gelijktijdig groeit de band met haar โ€˜mestmoedersโ€™ en ontstaat er een nieuwe verstandhouding tussen de vier generaties. Mestmoeders is een muzikale theatervoorstelling met een ritueel karakter.

Van de makers van Maalkop, die je in 2019 zag op Karavaan Festival

Credits

Van: PeerGrouP

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2021

6 t/m 15 aug

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival in regio Groot Alkmaar. Van boerderijen tot monumenten en van het strand tot aan een zomers festivalhart in het Victoriepark Alkmaar. Karavaan verrast je weer met 10 dagen lang buitengewoon theater!

Lees verder
Foto: Moon Saris

Volg ons op social media!