Metropolis Arcanum

Muziektheater over geheime experimenten en designerbaby's

Foto: Alina Fejzo

Op een mysterieuze plaats in de oude en vervallen drukkerij in Alkmaar vindt deze winter een bijzondere bijeenkomst plaats. En jij bent uitgenodigd om met een zeer select gezelschap mee te denken over een nieuw experiment genaamd METROPOLIS ARCANUM.


Waar de drukkerij vroeger werd gebruikt voor het ontwerpen van affiches, boeken en kranten, wordt deze vanaf nu gebruikt voor het ontwerpen van nieuw leven: designerbaby’s. Durf jij aan te sluiten bij dit genetisch gemanipuleerd, poëtisch, vocaal, dansant, elektronisch muziektheater- denkexperiment?
Onderdeel van de Winterkaravaan
Van 23 t/m 30 december brengt Karavaan weer een Winterkaravaan in Alkmaar. Het is inmiddels de vijfde editie; het begint voor velen een terugkerend avontuurlijk kerstuitje te worden. De succesvolle ingrediënten: een expeditie op locatie en stamppot met winterbier. Dit jaar met een kleine (coronaproof) vernieuwing: zes nieuwe voorstellingen van jonge makers verdeeld over twee verschillende routes. Eén van de makers mag zijn voorstelling uitwerken voor het zomerfestival dat van 21 t/m 30 mei 2021 plaatsvindt.

Een heerlijk en avontuurlijk kerstuitje!

Jonge theatermakers geven met muziek, theater en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan: Eigen verantwoordelijkheid. Ontdek de visie van deze nieuwe generatie en geniet van lekkere winterkost op een bijzondere locatie.

Credits

Van: Collectief de Saturners | Spel en concept: Jip Warmerdam, Matthijs Rijsdijk, Veronique Post

Gerelateerde festivals

Winterkaravaan 2020

23 t/m 30 dec

Een middag of avond met theater en winters eten&drinken

De Winterkaravaan is weer in aantocht! Het is inmiddels de vijfde editie; het begint voor velen een terugkerend avontuurlijk kerstuitje te worden. De succesvolle ingrediënten: een expeditie op locatie en stamppot met winterbier. Dit jaar met een kleine (coronaproof) vernieuwing: zes nieuwe voorstellingen van jonge makers verdeeld over twee verschillende routes.

Lees verder
Met dank aan

Volg ons op social media!