MikMak

100% lol verzekerd  

Foto: Jeroen Aarts

Circus

|

Kinder- en familietheater

|

Straattheater

In de vrolijke solovoorstelling MIKMAK geeft Rein het beste van zichzelf. Hij liet zich voor deze performance inspireren door de klassieke entree van een clown waarbij op knotsgekke instrumenten muziek wordt gemaakt.


Circusdisciplines zoals hoedmanipulatie, jongleren en het balanceren op het slappe koord, hij kan en wil het allemaal zélf doen. En dat leidt tot hilarische situaties in deze openluchtvoorstelling. Jong en oud loopt weg met deze sympathieke duizendpoot.

Maar wat gebeurt er als je niet kan kiezen en tegen alles ja zegt? Is het gewoon een kwestie van doen, of schuilt de kunst juist in het weglaten? Rein is een veelzijdige artiest en een ondernemende optimist die niet bang is om risico’s te nemen, maar is hij wel in staat om één taak volledig te volbrengen, laat staan zoveel taken? MIKMAK vormt een ideaal samenspel van allerlei kunstvormen.

Credits

Van: Rang Pang Circus | Concept, idee, uitvoering: Rein de Kok | Regie: Adrian Schvarzstein | In coproductie met: Circusstad Rotterdam

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2021

6 t/m 15 aug

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard – het heerlijke zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 6 t/m 15 augustus geniet je van steengoede concerten in het park, straattheater, hapjes, drankjes en meer. Blote voetjes in het gras, zon op je gezicht en ontspannen maar!

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen