MORPHEUS

Kippenvel bij hoopvolle geluiden van pop noir-fenomeen

Foto van de zanger van Morpheus
Foto: Yael Temminck

Live Concert

Ingetogen, maar vooral hoopvolle pop noir, smaakvol begeleid en gedragen door een stem die het publiek als vanzelf stil krijgt.


MORPHEUS: op Eurosonic Noorderslag en Grasnapolsky maakte hij diepe indruk, Martijn Verhagen alias Morpheus. De Amsterdammer tourde al eerder met Naaz, Kovacs en Thomas Azier, die verantwoordelijk is voor het produceren van zijn nieuwe EP. Debuut ‘Morphosis’ omschrijft de singer-songwriter als een poging om verlies en verdriet richting schoonheid te transformeren. Dat hij daarin met vlag en wimpel geslaagd is, blijkt uit het toepasselijke woord dat zich opdringt tijdens het beluisteren: bloedmooi. Morpheus: aanrader voor liefhebbers van Tamino, James Blake, Agnes Obel en kippenvel.

MORPHEUS is te zien in een van de tenten op Yes In My BackYard in het Victoriepark, in een samenwerking van Karavaan en Podium Victorie.

Credits

Door: Martijn Verhagen

Gerelateerde arrangementen

Roi Soleil, op de foto Man met kroon in goud.
Scenefoto voorstelling All Inclusive met komisch tafereel
Foto So much more in life met Meisje in groen en een jongen in roze
uitverkocht

YIMBY Ontdek Pakket

Ontdek het festivalhart met twee voorstellingen en een drankje
17 mei t/m 26 mei

Kom naar YIMBY, het festivalhart van Karavaan, en beleef de gezellige festivalsfeer met o.a. theater, muziek en heerlijk eten en drinken. Speciaal voor jou hebben wij voor slechts € 17,50 een paar mooie 'YIMBY Ontdek Pakketten' samengesteld. 

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2024

17 t/m 20 mei en 24 t/m 26 mei

Festivalhart in het Victoriepark

Yes in my backyard is het festivalhart van Karavaan Festival en het heerlijke festival met theater en muziek van Karavaan en Podium Victorie! Het Alkmaarse Victoriepark is the place to be van 17 t/m 20 en 24 t/m 26 mei. Op dit festivalhart van Karavaan kom je voor tentjestheater, live concerten, straattheater, terrassen aan het water met de lekkerste drankjes en foodtrucks en nog veel meer!

Lees verder
theater langs het Alkmaars kanaal
foto: Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen