Wasteland

Muziektheater over fast fashion

Foto: Moon Saris

Ervaringsvergroter

|

Muziektheater

โ€˜Ik heb echt niks om aan te trekken!โ€™ Herkenbaar?


Wasteland

Elke dag worden we verleid. Niet door onze grote liefde maar door de nieuwste trends. Lopend door de stad, scrollend door onze insta: mode is overal. Het liefst lopen we elke week in een nieuwe outfit en genieten we van de kick van het kopen van iets nieuws. Maar wat is de invloed van ons koopgedrag? Weten we precies wat er allemaal nodig is om het T-shirt, dat je misschien maar 1 keer zult dragen, te produceren?

Met Wasteland brengt Collectief Trojka een ode aan de mode, maar wordt ook een kritische blik geworpen op de gevolgen die de huidige staat van de mode-industrie heeft op onze aarde.

Front row aan de catwalk maak je kennis met irritante verkopers, de gillende consument, hardwerkende fabrieksmedewerkers, levende paspoppen en de hoofdrolspeler: de kleding zelf.

Een muzikale voorstelling over eigen verantwoordelijkheid, fast fashion en schuldgevoel.

 

Project Geestdrift
Wasteland is onderdeel van Project Geestdrift: theatrale reuring op ongewone plekken. Een theater-serie in de Doopsgezinde vermaningen in Noord-Holland. Een cocreatie van Karavaan met de doopsgezinde kerkjes. Een contextprogramma is onderdeel van je avond.

Credits

Concept, spel, tekst, muziek: Esther de Haas, Mรกrin Kroon, Sannah Aukes | Muziek: Ischa Heijnen | Coaching: Annechien Koerselman | In coproductie met: Karavaan | Foto: Moon Saris
Onderdeel van

Volg ons op social media!

tickets

Cart