Paddy en de tijdgenoten

Een eigentijdse revue van een van de halve finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival

scenefoto met 4 zingende jonge vrouwen
Foto: Odessa DC

Cabaret

|

Muziektheater

|

Tentjestheater

Paddy en de tijdgenoten brengen niet alleen sketches, maar presenteren je ook een gevarieerd muzikaal repertoire, van pop ballads tot kleinkunst, cabaret en zelfs een vierstemmig gospelnummer over de 5e dimensie.


Over de makers

Paddy en de tijdgenoten zijn afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater, Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Paddy (1998) is zangeres, actrice en theatermaker. Tijdgenoten: Myrthe van der Vuurst de Vries (2000) Amelie Ackx (1999) Daniëlle Deddens (2000) zijn ook geen onbekenden. Amelie speelde eerder mee in de Winterkaravaan bij Aqueerius en Danielle was artist in residence bij Karavaan en maakte haar voorstelling NORA voor festival Springtijd.

Credits

Door: Paddy Schleidt, Myrthe van der Vuurst de Vries, Amelie Ackx en Daniëlle Deddens, Paddy Schleidt, Myrthe van der Vuurst de Vries, Amelie Ackx, Danielle Deddens

Gerelateerde arrangementen

Roi Soleil, op de foto Man met kroon in goud.
Scenefoto voorstelling All Inclusive met komisch tafereel
Foto So much more in life met Meisje in groen en een jongen in roze
uitverkocht

YIMBY Ontdek Pakket

Ontdek het festivalhart met twee voorstellingen en een drankje
17 mei t/m 26 mei

Kom naar YIMBY, het festivalhart van Karavaan, en beleef de gezellige festivalsfeer met o.a. theater, muziek en heerlijk eten en drinken. Speciaal voor jou hebben wij voor slechts € 17,50 een paar mooie 'YIMBY Ontdek Pakketten' samengesteld. 

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2024

17 t/m 20 mei en 24 t/m 26 mei

Festivalhart in het Victoriepark

Yes in my backyard is het festivalhart van Karavaan Festival en het heerlijke festival met theater en muziek van Karavaan en Podium Victorie! Het Alkmaarse Victoriepark is the place to be van 17 t/m 20 en 24 t/m 26 mei. Op dit festivalhart van Karavaan kom je voor tentjestheater, live concerten, straattheater, terrassen aan het water met de lekkerste drankjes en foodtrucks en nog veel meer!

Lees verder
theater langs het Alkmaars kanaal
foto: Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen