¡Para Cima!

Een sprankelende muziektheatermonoloog over één man, één meisje en vele dromen

Foto: Reinier van Olderen

Ervaringsvergroter

|

Muziektheater

De Braziliaanse Alberto Santos-Dumont droomt zijn hele leven maar van één ding: opstijgen. En dat lukt hem! Rond 1900 vliegt de gepassioneerde man in een luchtschip rondom de Eiffeltoren. Maar… hoe stijg je op als je met twee voeten in de klei staat? Met welke gebakken lucht vullen wij onze ballon? En hoe span je in hemelsnaam de snaren van een strijkkwartet om weg te kunnen vliegen?


¡Para Cima!

Para cima! Omhoog! Een sprankelende muziektheatermonoloog over één man, één meisje en vele dromen. Door Annebeth Moolenburgh en een wervelend strijkkwartet in de hemelhoge Doopsgezinde kerk in Wormerveer.

Annebeth Moolenburgh studeerde in 2018 af aan Codarts Muziektheater en is sindsdien werkzaam als muzikale theaterperformer. Ze speelt en werkt in theater, film en als storyteller bij bedrijven. Ze heeft tevens de studie Spaanse Taal en Cultuur en de master Theatre Science gedaan. Graag combineert ze deze theoretische taal en cultuurkant met de praktische, theatrale kant van het vak, om zo op een creatieve manier onderzoek te doen. Om te filosoferen en in gesprek te gaan samen met medemakers, maar bovenal met het publiek.

 

 

Project Geestdrift
¡Para Cima! is onderdeel van Project Geestdrift: theatrale reuring op ongewone plekken. Een theater-serie in de Doopsgezinde vermaningen in Noord-Holland. Een cocreatie van Karavaan met de doopsgezinde kerkjes. Een contextprogramma is onderdeel van je avond.

Credits

Maker, teksten, zang en spel: Annebeth Moolenburgh | Muzikaal leider, arrangementen, piano: Marco Hoving | Eerste violist: Ricardo Baylina | Tweede violist: Román Santos | Alt violist: Paloma Serrano García | Cello: Eva van Schaik
Onderdeel van

Volg ons op social media!

tickets