PUSSY

Muzikale en persoonlijke voorstelling over man-zijn anno 2022

Foto: Bjorn Frins

Muziektheater

Is bier drinken meer iets voor mannen dan voor vrouwen? Ben je als jongen een ‘pussy’ als een meisje voor je opkomt? Zijn vrouwen altijd meer van het praten en mannen meer van het doen? Soms kun je helemaal verstrikt raken in de jungle van stereotyperingen over mannen en vrouwen. Bestaat in 2022 ‘echt mannelijk’ of ‘typisch vrouwelijk’ überhaupt nog wel?


Over de makers

Acteurs Marcos en Sebas wisselen in PUSSY interactie af met persoonlijke verhalen en liedjes. Marcos komt uit Brazilië en groeide op met twee witte ouders. De ouders van Sebas gingen uit elkaar toen hij jong was en zijn vader had een geheim.  Een eigentijdse voorstelling die niet predikt hoe we ons horen te gedragen, maar die je laat reflecteren op jouw ideeën over stereotyperingen en genderrollen.

 

Credits

Spel, concept & tekst: Sebas van der Donk, Marcos Valster | Regie & dramaturgie: Silke van Kamp | Muziekontwerp: Tycho Poort | Beeld: Bjorn Frins

Gerelateerde arrangementen

uitverkocht

Voordeelticket Tentjestheater in het park

2 superleuke tentjestheatervoorstellingen en een drankje op het bruisende festivalhart
26 mei t/m 6 juni

Op YES IN MY BACKYARD, het festivalhart van Karavaan in het groene Victoriepark in Alkmaar, staan verschillende theatertentjes waar elke twee dagen andere voorstellingen te beleven zijn. In de gezellige tentjes zit je dicht op de acteurs en zie je korte toffe voorstellingen. Schuif aan in deze kleine huiskamers van theatermakers!

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2022

26 mei t/m 6 jun

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 26 mei t/m 6 juni (Hemelvaart t/m Pinksteren).

Lees verder
Foto: Emil de Jong

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen