REMME

Een van de meest opwindende nieuwe artiesten

Live Concert

In de 21 jarige zanger, songwriter en multi-instrumentalist schuilt een oude ziel, die momenten uit de dagelijkse chaos filtert en transformeert tot tijdloze, beklijvende liedjes


Zijn grootste inspiratiebronnen zijn Fleetwood Mac, Jeff Buckley, Michael Jackson en Justin Bieber. Een bonte verzameling, maar zoals hij zelf zegt: ‘mijn invloeden zijn heel eclectisch, maar misschien is het iets voor millennials dat we onszelf op die manier geen grenzen opleggen’. En juist dit gegeven resulteert in krachtige, zorgvuldig uitgewerkte popsongs. 

Zijn eerste single ‘Get Older’ is inmiddels meer dan 10 miljoen (!) keer gestreamd op Spotify en zijn single ‘The Moment’ werd verkozen tot soundtrack van NOS Studio Europa.

 

Gerelateerde arrangementen

uitverkocht

Combi-ticket tentjestheater en live concert

Genieten van tof tentjestheater en daarna een live concert in het park
26 mei t/m 6 juni

Elke dag hebben we een mooie combi voor je in petto. Laat je verrassen door toffe voorstellingen in kleine tentjes en ga daarna los bij het live concert in het park!

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2022

26 mei t/m 6 jun

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 26 mei t/m 6 juni (Hemelvaart t/m Pinksteren).

Lees verder
Foto: Emil de Jong

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen