Roestplaats

Muzikaal cabaret over de lusten en driften die in ons mensen schuilen

Foto: Superformosa Photography

Cabaret

|

Tentjestheater

In de muzikale cabaretvoorstelling ‘Roestplaats’ is er eindelijk eens ruimte voor al onze manische hersenspinsels en diepste gevoelens.


Met rauwe kleinkunst en en zang vanuit zijn tenen bespreekt Ramon Chatrer dat wat we al jaren verdrukken. Ramon duikt samen met het publiek in de beerput die altijd maar gedempt moet blijven. Hoe gaan we om met onze kwade kanten als we eigenlijk liefdevol willen zijn? ‘Ramon Chatrer weet grote, herkenbare gevoelens en sentimenten te vertalen in mooie, weemoedige liedjes’

Over de maker

Ramon Chatrer is cabaretier en zanger. In 2020 won hij de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Verder is hij wekelijks te horen met een muzikale rubriek bij Giel Beelen op NPO Radio 2 en stond hij in 2021 in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival met zijn voorstelling ‘Roestplaats’.

In de pers

"Ramon Chatrer weet grote, herkenbare gevoelens en sentimenten te vertalen in mooie, weemoedige liedjes"

Theaterkrant

"Ramon is niet alleen een goede speler en zanger, maar ook een intrigerende maker, die fantasie en werkelijkheid op een spannende manier door elkaar laat lopen."

Juryrapport Groninger Studenten Cabaret Festival

"Ramon toont durf, grote muzikaliteit en oorspronkelijkheid in zijn liedteksten en composities"

Juryrapport Amsterdams Kleinkunst Festival

Credits

Van: Ramon Chatrer

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2021

6 t/m 15 aug

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard – het heerlijke zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 6 t/m 15 augustus geniet je van steengoede concerten in het park, straattheater, hapjes, drankjes en meer. Blote voetjes in het gras, zon op je gezicht en ontspannen maar!

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen