Say yes to the mess

Over-the-top muziektheater over mannen die willen liefhebben

Muziektheater

Save the date! Je bent van harte uitgenodigd op de bruiloft van Jasper en zijn grote liefde Bas. Samen met zijn getuige en eeuwig vrijgezel Rubin stort hij zich vol enthousiasme in de voorbereidingen voor dé grote dag. Maar hoe ziet die dag er eigenlijk uit als twee mannen trouwen? Wie wacht er bij het altaar, wie wordt er weggegeven en wie gooit het bruidsboeket?


‘Say yes to the mess’ is een over-de-top maar ook persoonlijke, muzikale voorstelling met een scherp randje. Want wat betekent het huwelijk eigenlijk wanneer je op straat niet hand in hand kunt lopen? 

Alles moet
Zoals het hoort
Zoals het gaat
En hoort te gaan.

Ik doe wat hoort
want dat moet
zo gedaan…

Deze voorstelling is onderdeel van het complete uitje Attitude. Attitude is een expeditie waarbij je 3 voorstellingen ziet en zomers eten en drinken onderdeel zijn van je middag of avond. De voorstelling is alleen als compleet uitje te bestellen.

Kijk hier naar alle voorstellingen.

Over de makers

Jasper en Rubin studeerden beiden aan de opleiding Muziektheater van ArtEZ. Rubin studeerde in 2019 af en Jasper in 2021. Jasper speelde eerder op Karavaan Festival mee in TREK, de voorstelling van derde- en vierdejaars studenten Muziektheater op het bio-dynamische tuindersbedrijf ‘De Lepelaar’. 

 

In de pers

"In een weldadige cocktail van uitgespeelde conflicten, vileine sneren, gezellige publieksinteractie en – waarom ook niet? – een vleugje onbeschaamde musical, tonen Brinkman en Van Gent hoe ze beiden op hun eigen manier omgaan met het gegeven dat een huwelijk voor hen niet alleen een verklaring van liefde is (wat het zou moeten zijn), maar ook per definitie een (publiek) statement."

Theaterkrant

Credits

Performers/makers: Jasper Brinkman, Rubin van Gent | Spelcoach: Kiki Jaski | Artistiek coach: Marcel Sijm | Music producer: Ischa Heijnen | Met dank aan: Marius Braamse, Piet Kramer | Creatief producent:: Karavaan

Gerelateerde arrangementen

premiere
uitverkocht

Attitude

Een avontuurlijke dorpsexpeditie met 3 voorstellingen en lekker eten
2 t/m 6 juni

Laat je verwelkomen in het pop-up meetingpoint, struin met ons door het dorp, drink zomerbier en kom eten aan lange tafels in de prachtige Grote Kerk in Schermerhorn. Maar bovenal: ontdek theaterpareltjes van jonge theatermakers!

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2022

26 mei t/m 6 jun

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 26 mei t/m 6 juni in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus en meer voor de hele familie en elke avond een steengoed concert.

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen