Say yes to the mess

Over-the-top muziektheater over mannen die willen liefhebben

Foto: Emil de Jong

Save the date! Je bent van harte uitgenodigd op de bruiloft van Jasper en zijn grote liefde Bas. Samen met zijn getuige en eeuwig vrijgezel Rubin stort hij zich vol enthousiasme in de voorbereidingen voor dé grote dag. Maar hoe ziet die dag er eigenlijk uit als twee mannen trouwen? Wie wacht er bij het altaar, wie wordt er weggegeven en wie gooit het bruidsboeket?


‘Say yes to the mess’ is een over-de-top maar ook persoonlijke, muzikale voorstelling met een scherp randje. Wat want betekent het huwelijk eigenlijk wanneer je op straat niet hand in hand kunt lopen? 

Alles moet
Zoals het hoort
Zoals het gaat
En hoort te gaan.

Ik doe wat hoort
want dat moet
zo gedaan…

Deze voorstelling is onderdeel van de Winterkaravaan. De Winterkaravaan is een expeditie waarbij je 3 voorstellingen ziet en winters eten en drinken onderdeel zijn van je ochtend of middag uit. Kijk hier naar alle voorstellingen.

Over de makers

Jasper en Rubin studeerden beiden aan de opleiding Muziektheater van ArtEZ. Rubin studeerde in 2019 af en Jasper gaat dit jaar afstuderen. Jasper speelde afgelopen zomer op Karavaan Festival mee in TREK, de voorstelling van derde- en vierdejaars studenten Muziektheater op het bio-dynamische tuindersbedrijf ‘De Lepelaar’. 

 

Credits

Performers/makers: Jasper Brinkman, Rubin van Gent | Spelcoach: Kiki Jaski | Artistiek coach: Marcel Sijm | Music producer: Ischa Heijnen | Met dank aan: Marius Braamse, Piet Kramer | Creatief producent:: Karavaan

Gerelateerde festivals

Winterkaravaan 2021

23 t/m 30 dec

Het leukste theateruitje tussen kerst en oud&nieuw!

De Winterkaravaan is weer in aantocht! Het is inmiddels de 6e editie; het begint voor velen een terugkerend uitje te worden. De succes-ingrediënten blijven ongewijzigd; theater, een expeditie, smakelijke stamppot en winters bier.

Lees verder
Foto: Emil de Jong

Volg ons op social media!