De ruimte tussen ons

een zangsolo over ons verlangen naar samenhorigheid

Muziektheater

Annelie is een zangeres en ze houdt heel erg van zingen voor een publiek. Maar wat moet ze als het ene nummer afgelopen is, en het volgende nog niet begonnen? Er wordt verwacht dat ze iets vertelt. Maar wie is ze, en wat heeft ze te vertellen? Ze vraagt zich af wat er gebeurt als ze wacht tot ze weet wat ze wil zeggen.


In deze a capella performance probeert Annelie de akelige ruimte tussen het ene lied en het andere te overbruggen. En de ruimte tussen zichzelf en het publiek. Plots gaat het over haar familie en het uit elkaar vallen van haar wereld. Zo wordt ‘De ruimte tussen ons’ een ritueel over ons verlangen naar samenhorigheid in een plek die daar uitermate geschikt voor is: het theater.

 

Over de maker

Annelie Koning (1992) studeerde aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem, Bachelor Jazz & Pop zang en behaalde haar diploma in 2017.

Met de stem als instrument dat allerlei geluiden kan maken, is improvisatie het uitgangspunt van waaruit ze werkt. Als zanger en componist werden woorden essentieel als hulpmiddel om geluid te maken en een verhaal te vertellen. Maar geluiden en woorden zijn hetzelfde, en net zo belangrijk voor haar.

Credits

Concept en zang: Annelie Koning | Eindregie: Sanne van Rijn | Mentor: Bart van den Eynde
Mede mogelijk gemaakt door

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen