Square Two

Expeditie met jongleurs door de stad

Foto: Megan Zondervan

Beeldend theater

|

Circus

Square Two laat je met een hernieuwde blik kijken naar jongleren, beeldende kunst en je omgeving.


411 – 411 – 31 – 31 – 411 ziet eruit als een algoritme, een wachtwoord, of wellicht een geheimzinnige wiskundige code. Deze getallen zijn het startpunt van Square Two, waarin drie jongleurs samen met jou op expeditie gaan door een deel van Alkmaar, waarin de fysieke en de numerieke wereld steeds meer één worden.

Ga mee langs het Alkmaars Kanaal, de Schelphoek en de oude binnenstad. In een wandeling ontdek je een stukje Alkmaar waar artiesten en jongleurs je perspectief doen kantelen.

Gebaseerd op de mathematische kunstobjecten van de Rotterdamse kunstenaar Don Satijn, onderzoekt Tall Tales hoe emotie, vorm en inhoud in wiskundige codes gevangen kunnen worden.

Kom je voor de voorstelling eten in het festivalhart? Je kunt kiezen tussen een festivalmaaltijd of een drie-gangen menu in het sfeervolle restaurant De Eendracht in het IJkgebouw in het Victoriepark, je startlocatie.

 

Over de makers

Tall Tales Company maakt beeldende circusvoorstellingen waarin objectmanipulatie en acrobatiek worden gebruikt om verhalen te vertellen.

Credits

Concept: Maartje Bonarius, Harm van der Laan | Visual Artist: Don Satijn | Performers: Maartje Bonarius, Harm van der Laan, Joris de Jong, Sophia Oltmanns | Dramaturgie: Luc van Esch | Begeleiding: Sean Gandini | Muziek: Studio Boeke | Tekst: Mischa Andriessen | Stem: Jasper Boeke

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2022

26 mei t/m 6 jun

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 26 mei t/m 6 juni in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus en meer voor de hele familie en elke avond een steengoed concert.

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen