Sulky M1

Halsbrekende capriolen in een autootje

Scenefoto Sulky M1

Straattheater

Sulky M1 en zijn onhandige bestuurder zijn samen op pad om de bloemetjes buiten te zetten. Met zijn onvermoeibare enthousiasme probeert hij een vrouw aan de haak te slaan. De man lijkt alles onder controle te hebben, maar schijn bedriegt. Zijn autootje staat plots vol rook.


Dan begint zijn ononderbroken poging om goed voor de dag te komen. Een kopje koffie , een diner voor twee, aan alles is gedacht. Maar een man alleen heeft zijn ook zo zijn beperkingen. Hij lijkt telkens zijn eigen ondergang tegemoet te gaan, tot groot genoegen van het publiek.

Over de makers

Aat Dirks heeft veel ervaring opgedaan in het maken en spelen van beeldend locatietheater bij groepen als Warner & Consorten, The Lunatics, en Tuig. Sulky M1 is zijn eerste eigen straattheater voorstelling. Doordat Aat Dirks zowel een artistieke als technische achtergrond heeft, kan hij zijn theatrale ideeën direct omzetten in zijn mobiele decors en in special effects

Credits

Van: Aat Dirks

Gerelateerde festivals

Festival Grazende Zwaan 2024

13 t/m 15 sept

Theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie voor jong en oud

Op landgoed en boerderij Kleine Vennep zie je uitbundig locatietheater, een boerderijconcert én een dinnershow in de monumentale schuur. Voor kinderen is er een uitgebreid programma met theater, circus, doe-activiteiten en nog veel meer. Zo komt dit jaar de musical Sjakie en Jopie naar Grazende Zwaan!

Lees verder
grazende zwaan: een oranje zwaan met kuikens in knalroze achtergrond

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen