The promised land

Een oldschool Western in outerspace over het einde van de aarde

Foto: Moon Saris

Theater

De Space Cowboys landen op een onbekende planeet. Naar oud gebruik kolonialiseren ze het ‘gevonden’ terrein met hun supersonische wapens. YoungGangsters geven je een avond vol humoristisch actietheater. Welkom in GangstersParadise!


Stap aan boord van het ruimteschip en reis mee naar de planeet G7X! De planeet B voor onze inmiddels onbewoonbaar geworden planeet aarde. Met alle kennis en ervaringen hoe het vooral níet moet, gaan Wim en Giovanni het vol overtuiging anders doen. Gaia en Bax, de inheemse bewoners van planeet G7X, zijn eerst verbaasd over de primitieve manieren van Wim en Giovanni, maar gaandeweg vinden de vier hun weg samen.
Tot ze opgeschrikt worden uit hun roes door een hard gebrom.. een geluid dat onmiskenbaar de komst van nieuw aards leven aankondigt…

The Promised Land is spectaculair vechttheater over de clash tussen de kapitalistische en spirituele betekenis van land.
Saddle up and hold on tight!

Maak je uitje compleet en schuif aan bij de Outerspace Kamado Grill avond!

Kom vooraf heerlijk eten in onze buitenkeuken!
We dekken de tafels en bouwen de Kamado BBQ grills op: wat is er nou lekkerder dan voorafgaand aan een oldschool Western in outerspace over het einde van de aarde te eten op locatie?
Klik hier voor dit complete uitje.

Op 27 mei is er bovendien na de voorstelling een afterparty met live muziek!

In de pers

"“Young gangsters was zoals altijd weer hilarisch en toch met een serieuze boodschap. Echt ff helemaal in een andere wereld, heerlijk!”. "

Publieksreactie

"“Bij YoungGangsters gegarandeerd géén zwaarmoedige overpeinzingen.”"

De Volkskrant

Credits

Concept & regie: Annechien de Vocht | Tekst: Jibbe Willems | Spel: Rutger Remkes, Marius Mensink, Daphne Masé, Victor Bottenbley | Regieassistentie: Anne Liket | Dramaturgie: Marijn van der Jagt | Decorontwerp: Ruben Wijnstok | Geluidsontwerp: Tjalling Schrik, Jeroen Roelofsen | Techniek: Rik van der Veen, Ido Koppenaal | Kostuumontwerp: Elian Smits, Eva Krammer | Zakelijke leiding: Tamara Keasberry
 | Productie: ‘n More productions | Publiciteit: Maartje Hagar Treep | Campagnefoto en -vormgeving: Bas de Brouwer, Esther de Boer | Castingadvies: Fay Muller, Sven van den Berg

Gerelateerde arrangementen

eten
premiere
uitverkocht

Outerspace Kamado Grill avond bij een oldschool Western

Heerlijk eten van de Kamado BBQ in de buitenkeuken aan lange tafels
27 mei

Geinspireerd op de voorstelling The Promised Land kom je gezellig eten van onze outerspace grill avond. We bouwen voor jou in de buitenlucht een open keuken waar je aanschuift aan lange tafels. Het eten wordt gemaakt op de befaamde Kamado BBQ's.

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2022

26 mei t/m 6 jun

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 26 mei t/m 6 juni in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus en meer voor de hele familie en elke avond een steengoed concert.

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen