The Quarter-Life Crisis

Ooit was ik echt heel erg speciaal, maar speciaal zijn we blijkbaar allemaal

Foto: Danique Regterschot

Muziektheater

Satirisch muziektheater dat de millennial ‘in diepe crisis’ vrolijk op de hak neemt


In deze muziektheater montage voorstelling belanden twee personages in hun grootste nachtmerrie; het besef niet speciaal te zijn. Ze roepen hun quarterlife crisis uit. Samen met het publiek belanden ze in een herkenbare, grappige en ontroerende zoektocht naar een remedie.

Karavaan ontspruit

De voorstelling The Quarter-Life Crisis is onderdeel van Karavaan ontspruit. Maak kennis met verschillende makers uit de Karavaan-stal. Laveer over het terrein van Johanna’s Bos en geniet van de zomer gecombineerd met een drietal korte voorstellingen. Deze voorstellingen zijn ook heel leuk voor kids van 15+ en jong volwassenen.

Karavaan Ontspruit

Over de makers

Collectief KARMA bestaat uit Karlijn van Kruchten en Maxime Schräder. Ze maken muziektheater waarin ze maatschappelijke problematiek willen aankaarten en taboes willen doorbreken. Ze zijn continu op zoek naar een vernieuwende (theatrale) verbintenis met de samenleving en vertalen deze door middel van tekst, zang, elektronische en klassieke muziek en saxofoonspel naar muziektheater. 

Van eenzaamheid tot intimiteit, van liefde op het eerste gezicht tot hard-core feminist. KARMA tells it all and everything in-between.

 In de pers

"Het leukst wordt het als de makers de clichés ontstijgen en hun voorliefde voor absurde afslagen de vrije loop laten: bijvoorbeeld in hun pleidooi voor slakken, of in het meer kwetsbare einde, als ze – samen staand op de bar – zich verzoenen met hun crisis, wie weet als eerste stap daaruit."

Theaterkrant

Credits

Concept en spel: Karlijn van Kruchten, Maxime Schräder | Eindregie en dramaturgie: Jip Vuik  | Muziek: Ischa Heijnen, Collectief KARMA | Kostuums: Leila El Alaoui | Fotografie: Danique Regterschot

Gerelateerde arrangementen

Debuut: drie muzikanten voor een waslijn
Dans, if you scream i whisper: een danseres lift een danser met op de achtergrond de polder
Karavaan Ontspruit

Karavaan ontspruit

Ga op expeditie op Johanna's bos en ontdek 3 toffe voorstellingen
7 juli

Maak kennis met verschillende makers uit de Karavaan-stal. Laveer over het terrein van Johanna’s Bos en geniet van de zomer gecombineerd met een drietal korte voorstellingen. Deze voorstellingen zijn ook heel leuk voor kids van 15+ en jong volwassenen.

kaarten & info

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen