The sacred life of plants

Speels ritueel over de wonderen van onze planeet in de pluktuin

Muziektheater

Het is het jaar 2092. We hebben herontdekt dat planten beschikken over intelligentie en bewustzijn. Een ziel. We leren luisteren naar het geheime verhaal van planten. Laat je via een muzikaal, beeldend ritueel in trance brengen door elektronische live-muziek, design en video-art in de Pluktuin van Geesje.


The Sacred Life of Plants neemt je mee naar een universum waarin alles anders is dan wat we gewend zijn. De wereld van planten is fascinerend; we leren luisteren naar het geheime verhaal van planten en onderzoeken de verbintenis tussen mens en plant.

In de Pluktuin van Geesje staat vol met biologisch-dynamische planten, bomen en bloemen. Hiertussen onderzoeken we de verbintenis tussen mens en plant. Hou je van mindfulness, spiritualiteit of meditatie? Dan is dit je voorstelling!

 

Over de makers

Project Wildeman maakt nieuwe muzikale rituelen. Vanuit trance-ervaring, experiment en improvisatie. Op speelse wijze onderzoeken ze de vele (on)denkbare dwarsverbanden tussen onszelf, technologie en al het leven op deze wonderlijke planeet.

Rosalie Wammes is een multidisciplinaire kunstenaar die werkt met sculptuur, performance, geluid en installatie. ย In haar werk speelt deep time een grote rol.

Credits

Concept & performance: Milan Mes, Maarten Vinkenoog, Rosalie Wammes, Sven Hamerpagt | Muziek: Milan Mes, Maarten Vinkenoog, Sven Hamerpagt | Kunstinstallatie: Rosalie Wammes | Licht- en videodesign: Karl Klomp | Kostuums: Iris de Jong | Assistenten kunstinstallatie: Cristal de la Cruz, Bart Schalekamp | Geluid- en lichttechniek: Ray Vaessen | Zakelijke leiding en productie: Mieke Prinse | Mede mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Amsterdams Fonds voor de Kunsten

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2022

26 mei t/m 6 jun

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 26 mei t/m 6 juni in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus en meer voor de hele familie en elke avond een steengoed concert.

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Cart