Theater tussen Pandemiegolven

Expositie over theatervormen tijdens Covid-19

Foto: Monsterverbond

Expositie

De tentoonstellingsinstallatie โ€˜Theater tussen Pandemiegolvenโ€™ is een staalkaart van ontmoetingen tussen publiek en performers ten tijde van Covid-19 in Nederland. Er is theater aan huis bezorgd, gestreamd, opgevoerd voor autorijdend publiek, in speciaal geconstrueerde theaters of in huiskamersetting. Alles in weerwil van steeds strengere maatregelen en verordeningen, altijd met oog voor de veiligheid van performer en publiek.


Met deze tentoonstelling willen de makers de achterhoede gevechten van de verbeelding laten zien en de grote veerkracht van al die theatermakers die – met de kop in de wind van de Coronastorm – stug doorgingen met het maken van live-theater in direct contact met het publiek.

Credits

Van: Monsterverbond | Concept, uitvoering en productie: Luca Stappers, Casper Oorthuys, Eric Langendoen, Marieke van Wamel

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2021

6 t/m 15 aug

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard โ€“ het heerlijke zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 6 t/m 15 augustus geniet je van steengoede concerten in het park, straattheater, hapjes, drankjes en meer. Blote voetjes in het gras, zon op je gezicht en ontspannen maar!

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen