Wachten op sneeuw

Muzikale voorstelling over gekte en erfelijkheid

Kleinkunst

|

Muziektheater

Vanuit haar vervallen kraakpand kijkt Jasmijn om zich heen en bedenkt: ik moet hier weg. Ze pakt haar gitaar, stopt haar fietstassen vol met antipsychotica en stapt op de fiets naar Santiago de Compostela.


In deze muzikale voorstelling brengt Jasmijn verhalen en muziek recht vanuit het hart en verlangt zich zo te kunnen bevrijden van alles dat te krap aanvoelt. Met Joost Koevoets op drum & synths en Teun Beurskens op de gitaar, neemt Jasmijn je mee op een reis langs de rand van het leven.

Over de maker

Jasmijn Wagenaar (28) studeerde in juni 2021 als zangeres en theatermaker af aan de Koningstheateracademie met haar muzikale voorstelling ‘Wachten op sneeuw’. Ze woont in het centrum van Rotterdam met twee katten en een Italiaanse zwerfhond en heeft al vanaf jongs af aan één groot verlangen: zingen. Geboren in een kunstenaarsgezin, kwam zij er snel achter dat gekte en creativiteit dicht bij elkaar liggen.

Credits

Concept, tekst en spel: Jasmijn Wagenaar | Regie: Audrey Bolder | Live muziek: Joost Koevoets, Teun Beurskens | Muzikaal coach: Bertram van Alphen

Gerelateerde arrangementen

uitverkocht

Voordeelticket Tentjestheater in het park

2 superleuke tentjestheatervoorstellingen en een drankje op het bruisende festivalhart
26 mei t/m 6 juni

Op YES IN MY BACKYARD, het festivalhart van Karavaan in het groene Victoriepark in Alkmaar, staan verschillende theatertentjes waar elke twee dagen andere voorstellingen te beleven zijn. In de gezellige tentjes zit je dicht op de acteurs en zie je korte toffe voorstellingen. Schuif aan in deze kleine huiskamers van theatermakers!

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2022

26 mei t/m 6 jun

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 26 mei t/m 6 juni (Hemelvaart t/m Pinksteren).

Lees verder
Foto: Emil de Jong

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen