Wasteland

Muziektheater over fast fashion in de voormalige Primark

Foto: Moon Saris

Muziektheater

Welkom! Je bent onderdeel van de feestelijke opening van een nieuwe fashion store. Dé winkel waar je op zat te wachten. Altijd up-to-date en vol met de nieuwste trends voor de allerlaagste prijs. Er is muziek, er zijn bubbels en hapjes. Er wordt gespeecht, er wordt geshowd, je wordt verrast; een ode aan de mode!


Theatermakers Esther, Márin en Sannah leggen de loep op hun eigen relatie met kleding en de fashion industrie. Een muzikale stortvloed op de catwalk!

Over de maker

Esther de Haas, Márin Kroon en Sannah Aukes studeerden in 2019 af van de opleiding Muziektheater van ArtEZ en vormen samen Collectief TROJKA. In 2019 waren ze te zien op Karavaan Festival in de voorstelling Duinland op de lankies in Egmond aan Zee. Met Wasteland maken ze hun eerste voorstelling samen. 

In de pers

"Hun parodie geeft met smaakvol plezier de uiteenlopende verschijningsvormen van hypocrisie van de semi-bewuste Nederland vorm, die zich erin gespecialiseerd heeft om andermans leed voor zichzelf recht te praten"

Theaterkrant

Credits

Van: Collectief TROJKA | In coproductie met: Karavaan | Concept, spel, muziek en tekst: Márin Kroon, Esther de Haas, Sannah Aukes | Muziek: Ischa Heijnen | Coaching: Annechien Koerselman | Met speciale dank aan: Sjaak Hullekes & Sebasitiaan Kramer (Mode ontwerpers studio Ryn)

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2021

6 t/m 15 aug

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 6 t/m 15 augustus in regio Groot Alkmaar. Tien dagen lang locatietheater op buitengewone plekken: van boerderijen tot een natuurbegraafplaats en van een radiopeilstation tot een landgoed. Vier je zomervakantie bij Karavaan!

Lees verder
Beeld: Bowie Verschuren

Gerelateerd nieuws

Foto: Emil de Jong

KARAVAAN FESTIVAL SPEELT MUZIEKTHEATER OVER FAST FASHION IN DE VOORMALIGE PRIMARK ALKMAAR

Van 6 t/m 15 augustus brengt Karavaan Festival de première van het muzikale Wasteland naar de voormalige Primark in Alkmaar. Het modewarenhuis aan de Laat dat afgelopen juni haar deuren sloot, wordt het decor van locatietheater over fast fashion.

Lees verder
Met dank aan

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen