Wasteland

Een muzikale performance over fast-fashion en schuld

Foto: Emil de Jong

Deze voorstelling wordt uitgesteld ivm corona-maatregelen. Een nieuwe datum wordt nog bekend gemaakt

Welkom! Je bent onderdeel van de feestelijke opening van een nieuwe fashion store. Dé winkel waar je op zat te wachten. Altijd up-to-date en vol met de nieuwste trends voor de allerlaagste prijs. Er is muziek, er zijn bubbels en hapjes. Er wordt gespeecht, er wordt geshowd, je wordt verrast; een ode aan de mode!


Theatermakers Esther, Márin en Sannah leggen de loep op hun eigen relatie met kleding en de fashion industrie. Weten dat je ‘het beter kunt doen’ maar dat vervolgens niet navolgen? Is dat gemakzucht, gaat het om de financiële voordelen? En dan: dealen we met dit schuldgevoel of is het basta en is wegkijken geen optie meer. Een muzikale stortvloed op de catwalk!
Onderdeel van de Winterkaravaan
Van 29 januari t/m 7 februari brengt Karavaan weer een Winterkaravaan in Alkmaar. Het is inmiddels de vijfde editie; het begint voor velen een terugkerend kerstuitje te worden. We hebben 2 avontuurlijke collecties voor je samengesteld met elk 3 splinternieuwe theatervoorstellingen.
Vier het einde van het jaar in de toffe en museale omgeving van de oude Drukkerij en ontdek de theaterpareltjes van jonge theatermakers. Eén van de makers mag zijn voorstelling uitwerken voor het zomerfestival dat van 21 t/m 30 mei 2021 plaatsvindt.

Een heerlijk en avontuurlijk kerstuitje!

Jonge theatermakers geven met muziek, theater en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan: Eigen verantwoordelijkheid. Ontdek de visie van deze nieuwe generatie en vier het einde van het jaar op een bijzondere locatie.
Over de maker
Esther de Haas, Márin Kroon en Sannah Aukes studeerden in 2019 af van de opleiding Muziektheater van ArtEZ. In 2019 waren ze te zien op Karavaan Festival in de voorstelling Duinland op de lankies in Egmond aan Zee. Met Wasteland maken ze hun eerste voorstelling samen. 

Credits

Concept, spel, muziek en tekst: Márin Kroon, Esther de Haas, Sannah Aukes | Muziek: Ischa Heijnen | Coaching: Annechien Koenselman | Met speciale dank aan: Sjaak Hullekes & Sebastiaan Kramer, Sjaak Hullekes & Sebasitiaan Kramer (Mode ontwerpers studio Ryn) | Mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Alkmaar, Provincie Noord-Holland, Prins Bernhard Cultuurfonds, Dioraphte, Janivo stichting

Onderdeel van

premiere
uitverkocht

De Blauwe Collectie

Het leukste theateruitje tussen kerst en oud&nieuw
29 jan t/m 7 feb 2021

De Winterkaravaan wordt uitgesteld ivm corona-maatregelen. Een nieuwe datum wordt nog bekend gemaakt

De Winterkaravaan is weer in aantocht! Het is inmiddels de vijfde editie; het begint voor velen een terugkerend kerstuitje te worden. We hebben 2 avontuurlijke collecties voor je samengesteld met elk 3 splinternieuwe theatervoorstellingen. Vier het einde van het jaar in de toffe en museale omgeving van de oude Drukkerij en ontdek de theaterpareltjes van jonge theatermakers. In de blauwe collectie zitten de voorstellingen Wasteland, Hikikomori en Het Nieuwe Geloof.

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Winterkaravaan 2020

29 jan t/m 7 feb

Het leukste theateruitje tussen kerst en oud&nieuw!

Uitgesteld ivm corona-maatregelen
De Winterkaravaan is weer in aantocht! Het is inmiddels de 5e editie; het begint voor velen een terugkerend kerstuitje te worden. We hebben 2 avontuurlijke collecties voor je samengesteld met elk 3 splinternieuwe theatervoorstellingen. In de toffe en museale omgeving van de oude Drukkerij ontdek je de theaterpareltjes van jonge theatermakers!

Lees verder
Foto: Emil de Jong
Met dank aan

Volg ons op social media!