WIE DE F*CK HEEFT DIT GEDAAN?! – DE MUSICAL

Een tragikomische klimaatmusical

Scenefoto Wie de f*ck heeft dit gedaan? Spelers komisch protesterend op podium
Foto: Peggy De Haan

Muziektheater

|

Tentjestheater

Verwacht karikaturale personages, satirische scenes en indringende muziek.


Zingend nemen zij de groeiende polarisatie in de samenleving onder de loep. Rampspoed staat voor de deur, de wereld ligt in puin en Nederland staat grotendeels onder water. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? En wie de f*ck heeft dit gedaan?

Over de makers

Ayla van Summeren, Judith Boesen, Pepijn van den Berg en Willemijn Böcker vormen samen De Amazones.  Ze kennen elkaar van de opleiding muziektheater aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Deze voorstelling werd ontwikkeld bij Makershuis Alkmaar, de werkplaats van Karavaan. Hun volgende voorstelling maken ze bij de collega’s van Werkplaats Walhalla in Rotterdam.

In de pers

"Zo gevat als De Amazones omgaan met de klimaatthematiek (die door het uitvergroten van de personages nooit belerend wordt), zo origineel is ook de wijze waarmee ze aan de haal gaan met de musicalvorm"

Theaterkrant

Credits

Door : De Amazones

Gerelateerde arrangementen

Roi Soleil, op de foto Man met kroon in goud.
Scenefoto voorstelling All Inclusive met komisch tafereel
Foto So much more in life met Meisje in groen en een jongen in roze
uitverkocht

YIMBY Ontdek Pakket

Ontdek het festivalhart met twee voorstellingen en een drankje
17 mei t/m 26 mei

Kom naar YIMBY, het festivalhart van Karavaan, en beleef de gezellige festivalsfeer met o.a. theater, muziek en heerlijk eten en drinken. Speciaal voor jou hebben wij voor slechts € 17,50 een paar mooie 'YIMBY Ontdek Pakketten' samengesteld. 

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2024

17 t/m 20 mei en 24 t/m 26 mei

Festivalhart in het Victoriepark

Yes in my backyard is het festivalhart van Karavaan Festival en het heerlijke festival met theater en muziek van Karavaan en Podium Victorie! Het Alkmaarse Victoriepark is the place to be van 17 t/m 20 en 24 t/m 26 mei. Op dit festivalhart van Karavaan kom je voor tentjestheater, live concerten, straattheater, terrassen aan het water met de lekkerste drankjes en foodtrucks en nog veel meer!

Lees verder
theater langs het Alkmaars kanaal
foto: Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen