Woorden om in te wonen

Een avond vol poëzie en muziek

Ervaringsvergroter

|

Muziektheater


Woorden om in te wonen

Woorden om in te Wonen’ is een avondvullend programma met poëzie en muziek door Medemens (Annick Sickinghe en Kathlyn Wuyts) en Fee Reynaert. In ‘Woorden om in te Wonen’ belichamen zij de kracht van onze taal door middel van theater, kleinkunst en jazz. Zo ontdekt het publiek de muziek en theaterteksten van deze twee nieuwe Nederlandstalige makers. Het belooft een avond te worden vol verwondering, verstilling en verbinding.

 

Over de Maker

Zangeres en dichteres Fee sorteert haar innerlijke dialogen. Ze deelt op kwetsbare wijze haar verhaal door middel van Nederlandstalige nummers, waar verschillende muziekstijlen en poëzie samenkomen. De luisteraar komt heel dichtbij en maakt deel uit van haar vragen en vondsten.
Medemens bestaat uit theatermaker/schrijver Kathlyn Wuyts en muzikant/filmmaker Annick Sickinghe. Ze schrijven Nederlandstalige liedjes en verhalen en maken beeldend werk vanuit de oneindige verwondering die ze voelen voor voor de wereld en voor het bestaan. In hun intieme concerten verwerken ze theatrale elementen, dragen ze gedichten voor en voeren ze gesprekken met het publiek.

 

Project Geestdrift
Woorden om in te wonen is onderdeel van Project Geestdrift: theatrale reuring op ongewone plekken. Een theater-serie in de Doopsgezinde vermaningen in Noord-Holland. Een cocreatie van Karavaan met de doopsgezinde kerkjes. Een contextprogramma is onderdeel van je avond.

Credits

Spel en muziek: Kathlyn Wuyts, Annick Sickinghe

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen