Workshop smartphone fotografie

Tijdens het Alkmaar Light Festival

Leer ‘verborgen’ functies met de cursus smartphone fotografie! Verborgen functies? Ja, jouw smartphone heeft enkele handige (maar verborgen) functies aan boord. Doe mee met de smartphone workshop van Fred van Eck.


Eerst ga je aan de slag (in woord en beeld) met de belangrijkste fotofuncties op jouw smartphone. We stellen dan samen de benodigde functies in en laat Fred zien hoe ze werken en wat het resultaat dan kan worden. Daarna trekken we onze jassen weer aan en gaan we de stad in om het Alkmaar Light Festival te bezoeken en onderweg foto’s te maken. Een complete beleving!

Fred van Eck

Fred van Eck leert je graag meer tijdens deze cursus. Aangevuld met zijn kennis als smartphonefotograaf kan hij jou vertellen hoe je tijdens het Alkmaar Light Festival de mooiste foto’s kan maken.

Gerelateerde festivals

Alkmaar Light Festival

4 & 5 nov 2022

Dompel je onder in de verlichte stad

Maak je klaar voor Alkmaar Light Festival op 4 en 5 november! Het eerste weekend nadat de wintertijd is ingegaan verandert Alkmaar in één groot lichtkunstwerk. Dompel je onder in verrassende videokunst, verwonderende lichtobjecten, de hipste techniek en live muziek en theater en beleef de stad zoals je dat niet eerder deed.

Lees verder
Foto: Marco Hokke

Volg ons op social media!

tickets

Cart