All Inclusive

Komisch theater over het leven aan boord van een gigantisch cruiseschip

Scenefoto voorstelling All Inclusive met komisch tafereel
Foto: Moon Saris

Kleinkunst

Volg de superleuke typetjes aan boord van een schip waar slechts een deel van de samenleving op neer mag strijken. Een heerlijk op elkaar ingespeeld, komisch duo.


In All Inclusive volg je verschillende personages aan boord van een gigantisch cruiseschip genaamd ´The Scarlet Lady´. Een schip waar slechts een deel van de samenleving op neer mag strijken en waar de geprivilegieerden zich schaamteloos verhouden tot de rest van de wereld. 

All Inclusive zit vol absurde scenes

Geïnspireerd op ‘The Triangle of Sadness’ en ‘King of the Cruise´ spelen Jan&Dais een stuk over onze absurd kapitalistische maatschappij, ons overmatig consumeren en het altijd maar meer en meer willen. Je bent getuige van hypocriete dialogen, absurde scènes over moralen, menselijk ongemak en verheven zelfingenomen personages. Een schip vol zoekende zielen. Wees welkom op The Scarlet Lady en laat je mee voeren…

Over de makers

Janna Adank en Daisy Hagendoorn studeerden allebei af aan de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie in 2018. Zij vonden elkaar tijdens de opleiding in hun gemeenschappelijke fascinatie voor miscommunicaties en de daarbij horende ongemakken. Na hun afstuderen maakten zij voor de Winterkaravaan de voorstelling Ver van mijn Boom die zij uitwerkte tot Limit voor het zomerfestival in 2019. In 2021 volgde hun werk Als de dood bij Tapastheater en tijdens Springtijd zijn ze gekomen met All Inclusive. Jan&Dais vertrekken vaak vanuit een en dezelfde bron: de onkunde in het menszijn. 

In de pers

"Adank en Hagendoorn maken daar lekker gebruik van: All Inclusive verwijst met regelmaat naar bijvoorbeeld de Titanic met zijn Rose, Jack en thematune, of de fameuze kotsscène van Triangle of Sadness; (publieks-)successen, die films, want ook kijkers krijgen er maar geen genoeg van."

Theaterkrant

Credits

Makers en spelers: Daisy Hagendoorn, Janna Adank

Gerelateerde arrangementen

Roi Soleil, op de foto Man met kroon in goud.
Scenefoto voorstelling All Inclusive met komisch tafereel
Foto So much more in life met Meisje in groen en een jongen in roze
uitverkocht

YIMBY Ontdek Pakket

Ontdek het festivalhart met twee voorstellingen en een drankje
17 mei t/m 26 mei

Kom naar YIMBY, het festivalhart van Karavaan, en beleef de gezellige festivalsfeer met o.a. theater, muziek en heerlijk eten en drinken. Speciaal voor jou hebben wij voor slechts € 17,50 een paar mooie 'YIMBY Ontdek Pakketten' samengesteld. 

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2024

17 t/m 20 mei en 24 t/m 26 mei

Festivalhart in het Victoriepark

Yes in my backyard is het festivalhart van Karavaan Festival en het heerlijke festival met theater en muziek van Karavaan en Podium Victorie! Het Alkmaarse Victoriepark is the place to be van 17 t/m 20 en 24 t/m 26 mei. Op dit festivalhart van Karavaan kom je voor tentjestheater, live concerten, straattheater, terrassen aan het water met de lekkerste drankjes en foodtrucks en nog veel meer!

Lees verder
theater langs het Alkmaars kanaal
foto: Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen