Een dagje YIMBY festival met de kids!

Kom met de hele familie naar straattheater, circusvoorstellingen en leuke activiteiten

kleine vennep
Keith Montgomery

Met extra programma met Pinksteren! Voor de kids is er de speciale voorstelling 'Over de mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft', een klei atelier, een proeflab en een circusvoorstelling. Het festival in het park heeft een ongedwongen sfeer en is kleinschalig. Blijf ook lekker eten met de hele familie op ons gezellige terras en geniet van live muziek met uitzicht op het water.


Eenmaal op het festival is er van alles te doen!

Hierbij een overzicht:

18 mei
Straattheater Echt – Het artiestenechtpaar ‘De Magnifico’s’ spelen een variétéshow vol zang, dans en goocheltrucs. Toegang: gratis met festivalbandje.

19 mei
Op een onbewoond – Bam Bam. Bam bam. Wauw! Waar komt dat vandaan? Komt dat uit jou? Een dans ode aan innerlijke ontdekkinsgreizigers. Toegang: gratis met festivalbandje.

21 mei
Was XL – Vijf fanatieke wasvrouwen transformeren je wereld even met weinig meer dan een grote berg lakens en brengen heel wat leven in de, euh, wasserij. Toegang: gratis met festivalbandje.

26 mei
Contra – Een acrobatische visuele act met zwart en wit. Toegang: gratis met festivalbandje.

27 mei
Poldercoaster – Absurde, theatrale versie van een low-tech achtbaan, geïnspireerd op het vlakke Hollandse landschap en de typisch Nederlandse poldermentaliteit. Toegang: gratis met festivalbandje.

28 en 29 mei
Het Klei Atelier – Toveren met klei, verf en een houten blokje. Toegang: gratis met festivalbandje.

28 en 29 mei
De sleutel van het circus – Een spannend circusavontuur voor het hele gezin. Een circusvoorstelling in een echte circustent! Toegang: gratis met festivalbandje.

28 en 29 mei
Het Proeflab – Hier kun je je uitleven met allerlei verrassende groen(t)e experimenten. Kom je ontdekken, onderzoeken en proeven? Toegang: gratis met festivalbandje.

28 en 29 mei
Over een kleine mol die wil weten wie er op z’n kop gepoept heeft – Theater naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch voor iedereen vanaf 2 jaar. Toegang: Festivalbandje + 1 muntje (kinderen) en 2 muntjes (volwassenen) of koop een ticket in de voorverkoop.

Muntjes zijn verkrijgbaar op het festival. Deze kun je gebruiken voor eten, drinken en verschillende voorstellingen.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2023

18 t/m 21 mei en 26 t/m 29 mei

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 18 t/m 21 en 26 t/m 29 mei (Hemelvaart en Pinksteren).

Lees verder
Keith Montgomery
Keith Montgomery

Volg ons op social media!

Winkelwagen