OVER EEN KLEINE MOL DIE WIL WETEN WIE ER OP ZIJN KOP GEPOEPT HEEFT

Hilarische slapstick voorstelling voor jong en oud

Beeldend theater

Theater naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch voor iedereen vanaf 2 jaar


Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ is een hilarische slapstickvoorstelling van de makers van ย o.a. De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen, naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

Een fysieke, bijna woordeloze Meneer Monster productie voor de hele familie over onrecht wat je aan wordt gedaan en of je gelijk halen vervolgens wel zo verstandig is.

Festivalhart en festivalbandje

Op het bruisend festivalhart is met Pinksteren nog veel meer te beleven met je kinderen: er is een klei-atelier, een circusvoorstelling, een proeflab van de Broekerveiling en meer. Met je festivalbandje heb je toegang tot het terrein en deze activiteiten. Alleen volwassenen betalen voor een bandje (5,00), kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Credits

Makers: Meneer Monster | Spel: David Westera, Gerold Guthman, Rogier van Erkel | Kostuum en Decor: Anneloes van Assem | Publiciteitsbeeld: Studio Matusiak | Scenefotografie: Christiaan Bloem

Gerelateerde arrangementen

kleine vennep
Keith Montgomery
uitverkocht

Een dagje YIMBY festival met de kids!

Kom met de hele familie naar straattheater, circusvoorstellingen en leuke activiteiten
18 t/m 21 mei en 26 t/m 29 mei

Met extra programma met Pinksteren! Voor de kids is er de speciale voorstelling 'Over de mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft', een klei atelier, een proeflab en een circusvoorstelling. Het festival in het park heeft een ongedwongen sfeer en is kleinschalig. Blijf ook lekker eten met de hele familie op ons gezellige terras en geniet van live muziek met uitzicht op het water.

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2023

18 t/m 21 mei en 26 t/m 29 mei

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 18 t/m 21 en 26 t/m 29 mei (Hemelvaart en Pinksteren).

Lees verder
Keith Montgomery
Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen