VAREN – WANDELEN – THEATER LANGS HET ALKMAARS KANAAL

Theater en boottocht inclusief een borrel aan boord en toegang tot het festivalhart!

Varen over Alkmaars Kanaal
YIMBY
Road to Nowhere ArtEZ foto met 8 jonge mensen in een lift met witte kleding aan verbonden door een lint
Campagnebeeld PUT: stoere meid met blond haar en blauwe kleding met verf strepen op bouwterrein.

Een compleet uitje dat je meeneemt naar bouwvakkers, bouwkavels en het verlangen naar een eigen huis. We varen over het Alkmaars kanaal, wandelen over het voormalige Jaagpad en zien onderweg twee locatietheatervoorstellingen. Met de hilarische voorstelling PUT en muziektheater Road to Nowhere aan het water. O ja, je krijgt in je boot een borrelpakket mee en na afloop kun je nog gezellig het festivalhart bezoeken! Stap je lekker in met je vrienden?


Met de voorstelling Put

Wie zijn de mannen die we vaag registeren als we ‘s ochtends naar ons werk toe fietsen? De mannen die boerend liters koffie weggieten in een keet vol posters van naakte vrouwen? De mensen die de huizen waarin wij wonen hebben gebouwd? In de fysieke voorstelling PUT zet Tenue Continu bouwvakkers in de spotlight.

LEES HIER MEER 

En de voorstelling Road to nowhere

De krapte op de woningmarkt en de woelige arbeidsmarkt, de ene crisis na de andere. Hoe jongeren omgaan met alle onzekerheden van het leven tonen de acht studenten van ArtEZ Muziektheater onder leiding van regisseur Silke van der Kamp in deze nieuwe voorstelling in samenwerking met Karavaan.

LEES HIER MEER 

Een borrelmand in de boot én een toegangsbandje voor Yes In My Backyard is in de prijs inbegrepen!

Weetje

Je start je route in het Victoriepark. Wist je dat dit park ligt op de voormalige stadsgracht die tussen de Friesepoort en de Waterpoort? Deze gracht werd gedempt met de aarde van het Friesebolwerk dat moest wijken voor de aanleg van het Noordhollandsch Kanaal. Langs dit Alkmaars Kanaal verrijst nu een nieuwe stad.

Praktische info
De route van 15:15 start bij het IJKgebouw bij het bord en de vlag.
De route van 18:30 start in het festivalhart YIMBY bij de steiger.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2024

17 t/m 26 mei

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 17 t/m 26 mei in regio Groot Alkmaar. Je ziet het beste locatietheater op buitengewone plekken en beleeft een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met het leukste tentjestheater, de beste concerten, tof familieprogramma en nog veel meer!

Lees verder
Campagnebeeld Karavaan Festival 2024
Foto: Bowie Verschuuren

Volg ons op social media!

Cart