Road to Nowhere

Muziektheater over de woning- en arbeidsmarkt

Road to Nowhere muzikanten voor een container

Muziektheater

Langs het Alkmaars Kanaal wordt druk gebouwd aan de toekomst. Aan de oever wachten acht studenten van ArtEZ Muziektheater op jou.


Een nieuw huis is vaak een nieuw begin, een nieuwe start. Voor elke levensfase. De krapte op de woningmarkt leidt tot veel onzekerheid bij jongeren. Zonder een stabiel inkomen en een geschikte woning stellen jongeren belangrijke beslissingen in hun leven uit.

Road to Nowhere laat zien hoe generatie Z omgaat met alle onzekerheden van het leven.

Over de makers

Road to Nowhere wordt gemaakt door studenten van de interdisciplinaire Muziektheateropleiding van ArtEZ in Arnhem, die eigenzinnige theatermakers van de toekomst opleidt. Makers die denken en werken vanuit muziek en zich verhouden tot de wereld dichtbij en ver weg.

Silke van Kamp is theater- en filmregisseur, dramaturg en schrijver. Die dubbele vaardigheid maakt haar werk rijk. In 2019 werd ze genomineerd voor de BNG-Bank theaterprijs met haar afstudeervoorstelling Chimo Zei Lila, sindsdien maakt ze divers werk bij verschillende productiehuizen. Haar werk typeert zich door de gelaagdheid, de rauwe rand, humor en een affiniteit met de beeldende kunsten. 

In de pers

"Road to Nowhere is vlijmscherp, lekker actueel en mega on fleek (zoek maar op; de Z-generatie behoeft geen uitleg)."

Theaterkrant

"Regisseur Silke van Kamp wilde een woedende kreet laten horen, maar probeert ook mensen naar haar te laten luisteren met humor."

Volkskrant

Credits

Van: ArtEZ Muziektheater, Karavaan | Concept: Karavaan | Regie: Silke van Kamp | Spel: Jan Turkenburg, Fieke Westland, Floor van der Niet, Brecht Hekkema, Roos Krijgsman, Tycho Nomes, Julia Versteeg, Jovan Smilda

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde arrangementen

Varen over Alkmaars Kanaal
yimby publiek voor blauwe hemel tent
Road to Nowhere muzikanten voor een container
uitverkocht

VAREN – WANDELEN – THEATER LANGS HET ALKMAARS KANAAL

Theater en boottocht inclusief een borrel aan boord en toegang tot het festivalhart!
17 t/m 26 mei

Een compleet uitje dat je meeneemt naar bouwvakkers, bouwkavels en het verlangen naar een eigen huis. We varen over het Alkmaars kanaal, wandelen over het voormalige Jaagpad en zien onderweg twee locatietheatervoorstellingen. Met de hilarische voorstelling PUT en muziektheater Road to Nowhere aan het water. O ja, je krijgt in je boot een borrelpakket mee en na afloop kun je nog gezellig het festivalhart bezoeken! Stap je lekker in met je vrienden?

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2024

17 t/m 26 mei

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 17 t/m 26 mei in regio Groot Alkmaar. Je ziet het beste locatietheater op buitengewone plekken en beleeft een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met het leukste tentjestheater, de beste concerten, tof familieprogramma en nog veel meer!

Lees verder
Campagnebeeld Karavaan Festival 2024
Foto: Bowie Verschuuren

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen