Meewerken aan de jubileum-editie van Karavaan Festival? Dat kan!

Over iets minder dan een maand is het zover: Karavaan Festival 2018!
Van 1 t/m 10 juni zijn er bijzondere voorstellingen op inspirerende locaties. Hiernaast hebben we weer een festivalhart in het centrum van Alkmaar waar het publiek voorstellingen kan bezoeken, straattheater tegenkomt, een hapje en een drankje kan doen en waar er elke avond livemuziek te horen is. Op de zondagen is er Kinderkaravaan. In totaal worden er meer dan 200 voorstellingen gespeeld, zijn er 7 landelijke premières en werken we met zowel gerenommeerde als jonge theatermakers. Naast al dit moois bestaat Karavaan ook nog eens 25 jaar dit jaar! Het belooft dan ook een feestelijke editie te worden. Kijk alvast ins het volledige programma.

Geef je op als vrijwilliger! 
Om deze editie te laten slagen en zo feestelijk mogelijk te maken hebben we jou nodig! Kom met vele anderen helpen met de publieksbegeleiding, kassa, bar, koken en opbouw, voor ieder is er een toffe, geschikte taak te vinden. We spelen weer op prachtige plekken locatietheatervoorstellingen: een boerderij in Egmond a/d Hoef, een heerlijke plek buiten in De Rijp, een boerderij in Heiloo en in Stompetoren en bijzondere plekken in Alkmaar zelf. Ons festivalhart is dit jaar, net als vorige editie,  op het Doelenveld in hartje Alkmaar. Hier bouwen we een heuse kerk, een popup-restaurant en is er elke dag straattheater en livemuziek!

Wil je ons helpen en wil je onderdeel zijn van deze feestelijke editie? Geef je dan nu op bij Noella Kamsma van Karavaan op noella@karavaan.nl met de dagen en tijden die jij beschikbaar bent tussen 1 t/m 10 juni, met hierbij je voorkeur voor locatie en taak. Of wil je al eerdere dan 1 juni meehelpen om het festival op te bouwen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Fijn als je er bij bent, we kijken er naar uit.