Nieuws

Voorstelling De Boer Op: Boer staat in weiland met verrekijker.
Moon Saris

DE BOER OP: 6 BOERENMONOLOGEN OVER VOOROORDELEN

Karavaan komt tijdens Karavaan Festival met de nieuwe betekenisvolle productie 'De Boer Op'. Het wordt een nieuwe agrarische voorstelling die speciaal wordt gemaakt voor de regio Alkmaar.

Lees verder
Daisy en Janna scenefoto - all inclusive
Moon Saris

KARAVAAN EN PODIUM VICTORIE BRENGEN VIERDE EDITIE VAN FESTIVAL YES IN MY BACKYARD NAAR HET VICTORIEPARK

ALKMAAR - Van 17 t/m 20 mei (Pinksterweekend) en van 24 t/m 26 mei 2024 organiseren Karavaan en Podium Victorie het festival: Yes In My BackYard in het Victoriepark. Vanaf woensdag 20 maart start de verkoop voor alle voorstellingen en concerten.

Lees verder
Uitreiking cheque Vriendenloterij aan Hendrick de Keyser voor project Hendricks Karavaan (rondreizend theatergezelschap in monumentale panden).
BM Fotografie

VriendenLoterij maakt samenwerkingsproject rond de monumenten van Hendrick de Keyser mogelijk

Goed nieuws voor Hendrick de Keyser Monumenten en Karavaan! Vanaf 2025 trekken zij er drie zomers op uit met een speciale theaterkaravaan. In samenwerking met Karavaan, brengt Hendrick de Keyser Monumenten haar unieke collectie woonhuizen tot leven voor bezoekers. Hendricks Karavaan wordt mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van bijna 1 miljoen euro van de VriendenLoterij.

Lees verder
Moon Saris

UITVERKOCHT FESTIVAL SPRINGTIJD BRENGT JONGE THEATERMAKERS SAMEN IN THEATER DE DRUKKERIJ

ALKMAAR - Van 7 t/m 9 maart was Theater de Drukkerij de bruisende festivallocatie van de succesvolle, tweede editie van Springtijd. Springtijd is een festival van Karavaan met avontuurlijk werk van jonge theatermakers en een professionalsprogramma. Het driedaagse festival was uitverkocht. Gedeputeerde Olthof kwam langs en ging met jonge theatermakers in gesprek.

Lees verder
foto Café de Verlossing
Foto: Bowie Verschuuren

SENIOREN SCHITTEREN IN BONTE DORPSOPERA TIJDENS KARAVAAN FESTIVAL

ALKMAAR - Van 15 tot en met 26 mei is op Karavaan Festival de locatievoorstelling 'Café de Verlossing' van Silbersee te zien, een bonte dorpsopera over de zoektocht naar de eeuwige jeugd

Lees verder
campagnebeeld All Inclusive van Janna en Daisy
Foto: Anna Perger

KARAVAAN BRENGT TWEE PREMIÈRES VAN AANSTORMEND TALENT TIJDENS FESTIVAL SPRINGTIJD

ALKMAAR - Van het leven op een cruiseschip tot een feministisch popconcert. Springtijd, een festival van en voor jonge theatermakers, strijkt van 7 t/m 9 maart neer in Theater de Drukkerij met twee gloednieuwe premières.

Lees verder

MUZIEKTHEATRALE WANDELING OVER STERKE VROUWEN, IN HET KADER VAN INTERNATIONALE VROUWENDAG 

Alkmaar - Van 1 t/m 10 maart speelt de locatietheatervoorstelling ‘Wie de F* is Trijn?’ in Alkmaar, die aansluit bij de gedachten over de vrouw van toen en nu. Deze succesvolle voorstelling is opnieuw te zien in het kader van internationale vrouwendag. Een uitstekende voorstelling als gespreksstarter voor moeder en dochter, voor vrouwen onderling of een eye-opener voor alle mannen op deze wereld.

Lees verder
Bowie Verschuuren

DE 8E EDITIE VAN KARAVAAN FESTIVAL BRENGT MEER DAN 200 VOORSTELLINGEN OP BIJZONDERE LOCATIES IN NOORD-HOLLAND

ALKMAAR - Van 17 tot en met 26 mei vindt de achtste editie van Karavaan Festival plaats in regio Groot Alkmaar. Tien dagen lang is het genieten van het beste locatietheater op de meest bijzondere plekken in regio Alkmaar, van theatrale expedities en bourgondische theateruitjes tot boerendrama en extatische dansconcerten. Het thema van deze editie is #uitdemaat.

Lees verder
Moon Saris

KARAVAAN TREKT MET FESTIVAL SPRINGTIJD JONGE THEATERMAKERS NAAR ALKMAAR

ALKMAAR - Voor het tweede jaar op rij komen jonge theatermakers van 7 tot en met 9 maart naar Theater de Drukkerij in Alkmaar voor het festival Springtijd. Het debuut van het festival was vorig jaar volledig uitverkocht.

Lees verder

Een nieuw gezicht bij Karavaan

Hallo allemaal! Ik ben Simone Tresoor en ik ben deze week begonnen bij Karavaan waar ik me met veel plezier ga storten op de marketing en communicatie.

Lees verder

Volg ons op social media!

Cart