AFTER THE ECHO

Bekroonde, visueel verbluffende fysieke voorstelling over melancholie

Beeldend theater

Een show geleverd met zowel de intensiteit van een dronken one-night-stand als de trieste kwetsbaarheid van de morning-after, After The Echo belooft je ontroerd, enigszins perplex en verlangend naar meer achter te laten.


After The Echo speelt zich af in een droomlandschap en neemt je mee op een surrealistische reis onderbroken door explosies van kleur en warmte: een bloed-en-donder-pop ballad in een rode jurk met lovertjes, een ontmoeting langs de weg met een gouden hert, twee verloren zielen in een storm die verlangen naar een Braziliaans strand.

Onderweg leren we meer over dat mystificerende gevoel dat ons allemaal verenigt omdat het ons allemaal aangaat; een tegengif tegen polarisatie en eenzaamheid dat ons tegelijkertijd verbindt met onze nietigheid en ons belang.

After The Echo won Best of Fringe Amsterdam 2021.

Double Bill

Kies voor een Double Bill waarbij je zowel deze voorstelling ziet en op loopafstand ook de prachtige voorstelling Trafalgar Square in de voormalige Primark. Twee voorstellingen die je in beweging brengen en je ontroerd achterlaten. Aarzel niet en laat je meevoeren door deze jonge theatermakers en dansers.

Over de makers

DeRonde/Deroo bestaat uit de mimers Nick Deroo en Tom de Ronde. Ze studeerden samen aan de Academie voor Dans en Theater in Amsterdam.

In de pers

"“Je ziet in het Nederlandse theater niet vaak meer dat makers zo'n consequent en rijk beeldend universum hoger bouwen als Deroo en De Ronde hier doen – het werk lijkt in de traditie van Vlaamse voorbeelden als Abattoir Fermé en (filmmaker) Bas Devos te staan.”"

Theaterkrant

"“De jury is gegrepen door de visuele poëzie van deze show en noemt dit een performance met een onberispelijke scenografie. Het voelde alsof ik in een andere wereld terechtkwam, het gevoel heerlijk opgesloten te zitten. Impactvol, ontroerend en, om een van de juryleden te citeren: “freaking magic”. De fysieke uitvoering is van een verbluffende kwaliteit en uitgevoerd door twee sterke performers die als duo erg op elkaar ingespeeld zijn. De surrealistische en geestige sfeer die in deze voorstelling wordt gecreëerd, is een inspirerende belofte van een nieuwe generatie magnifieke mimemakers.”"

Amsterdam Fringe Jury

Credits

Concept, creatie & performance: Nick Deroo, Tom de Ronde | Dramaturgie & eindregie: Fabián Santarciel de la Quintana | Geluidsontwerper: Jethro Cooke | Lichtontwerp | technische assistentie: Jasper Kayser, Nick Deroo, Tom de Ronde | Een productie van: DeRonde/Deroo | Met dank aan: Janivo stichting, Amsterdams Fonds voor de Kunsten, Amsterdam Fringe Festival

Gerelateerde arrangementen

uitverkocht

Double Bill

Twee voorstellingen die je in beweging brengen en je ontroerd achterlaten
26 mei t/m 6 juni

Geniet van deze Double Bill met de voorstellingen Trafalgar Square en Chicago Baby (26 t/m 29 mei) of After the Echo (4 t/m 6 juni). Aarzel niet en laat je meevoeren door een bijzondere groep jonge theatermakers en dansers.

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2022

26 mei t/m 6 jun

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 26 mei t/m 6 juni in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus en meer voor de hele familie en elke avond een steengoed concert.

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen