Trafalgar Square

Visuele voorstelling geïnspireerd op het thema maakbaarheid

Beeldend theater

|

Dans

De voormalige Primark en tevens tijdelijke winkel van Ekoplaza is het toneel voor een groep jonge makers die zich laten inspireren door gedichten van de Poolse dichteres Wislawa Szymborska.


‘Alles wat ik doe wordt onherroepelijk wat ik heb gedaan.’

Vrij naar Wisława Szymborska

Wisława Szymborska behoort tot de belangrijkste dichters van haar generatie in Polen en is een van de meest gelezen én gelauwerde dichters van deze tijd.

Sinds 2015 heeft Karavaan een structurele samenwerking met de Mime-opleiding Amsterdam. Alle eerstejaars studenten sluiten hun jaar af met een groepsproject in Karavaan Festival. Het ene jaar in regie van Jan Taks en het andere jaar in regie van Fabián Santarciel de la Quintana. Op de Mime Opleiding groei je uit tot een eigenzinnige speler en theatermaker met een sterk fysiek bewustzijn en een persoonlijke stijl. Op locatie werken is een wezenlijk onderdeel van de studie en sluit het profiel van de opleiding goed aan bij die van Karavaan. In diezelfde gedachtelijn volgt Karavaan de mime-studenten gedurende hun opleiding en onderzoeken we of afstudeerders met ambitie op locatie bij Karavaan projecten willen ontwikkelen.

Trafalgar Square is een ode aan Wouter Steenbergen.

Double Bill

Kies voor een Double Bill waarbij je zowel deze voorstelling ziet en op loopafstand ook de prachtige dansvoorstelling Chicago Baby (26 t/m 29 mei) of After the Echo (4 t/m 6 juni) in het Ringersgebouw dat getransformeerd wordt. Twee voorstellingen die je in beweging brengen en je ontroerd achterlaten. Aarzel niet en laat je meevoeren door deze jonge theatermakers en dansers.

Credits

Begeleiding: Jan Taks, Oscar Jan Hoogland | Spel: Emil Dorph, Noa Cabaces, Nina Perusko, Dimithri Postma, Charlotte Vlugt, Maureen Vrijdag, Jonathan Vermeiren, Zippo Guo, Gustav Lauesen | Creatief producent:: Karavaan

Gerelateerde arrangementen

uitverkocht

Double Bill

Twee voorstellingen die je in beweging brengen en je ontroerd achterlaten
26 mei t/m 6 juni

Geniet van deze Double Bill met de voorstellingen Trafalgar Square en Chicago Baby (26 t/m 29 mei) of After the Echo (4 t/m 6 juni). Aarzel niet en laat je meevoeren door een bijzondere groep jonge theatermakers en dansers.

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2022

26 mei t/m 6 jun

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 26 mei t/m 6 juni in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus en meer voor de hele familie en elke avond een steengoed concert.

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen