Chicago Baby

Dans over de blurry grens tussen flirten en intimidatie

Foto: Moon Saris

Dans

Waar ligt het kantelpunt? We hebben de laatste tijd maar eens te meer gezien hoe belangrijk dit onderwerp is. Dansers & choreografen Youri and Marie nemen je mee in een feestje, uit elkaar drijven en de weerstand tegen elkaars weerstand, met een dramatisch einde. Sporen van geweld zijn onuitwisbaar en het leven van een slachtoffer is voor altijd anders.


Youri en Marie speelden hun eerste voorstelling Mourning Mourning bij Karavaan Festival waarbij publiek tot aan tranen toe ontroerd was. Nu maken ze opnieuw een sterk duet.

Double Bill

Kies voor een Double Bill waarbij je zowel deze voorstelling ziet en op loopafstand ook de prachtige voorstelling Trafalgar Square in de voormalige Primark. Twee voorstellingen die je in beweging brengen en je ontroerd achterlaten. Aarzel niet en laat je meevoeren door deze jonge theatermakers en dansers.

Over de makers

Youri Peters (NL) en Marie Khatib-Shahidi (FR) werken sinds 2015 samen. Ze ontmoetten elkaar bijย een muziek- en danscollectief in Parijs, en wonen nu samen in Utrecht. Zo starten ze naast hun werk als dansers een eigen collectief.
Youri en Marie dansen veel bij het gezelschap De Dansers.

Credits

Choreografie & Dans: Youri Peters, Marie Khatib-Shahidi

Gerelateerde arrangementen

uitverkocht

Double Bill

Twee voorstellingen die je in beweging brengen en je ontroerd achterlaten
26 mei t/m 6 juni

Geniet van deze Double Bill met de voorstellingen Trafalgar Square en Chicago Baby (26 t/m 29 mei) of After the Echo (4 t/m 6 juni). Aarzel niet en laat je meevoeren door een bijzondere groep jonge theatermakers en dansers.

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2022

26 mei t/m 6 jun

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 26 mei t/m 6 juni in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus en meer voor de hele familie en elke avond een steengoed concert.

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Cart