AZUL

Muziektheater om het diepste te durven voelen

Kleinkunst

|

Theater

We gaan het liefst probleemloos op vakantie. Maar juist als je in de zon in een bootje ronddobbert onder een wolkeloze hemel, komt wat je al maanden dwarszit pas écht naar boven drijven. Marlies neemt je mee langs persoonlijke obstakels, rake observaties en muzikale hoogtepunten.


Geïnspireerd door het sociale leven, de verhalen en muziek van Mexico en Latijns-Amerika maakt Marlies een indrukwekkende voorstelling waarin ze zingt, zoekt, vraagt, raakt, ontroert en overrompelt.
Een spannende theatervoorstelling met een grote muzikale verscheidenheid: van Stephen Sondheim tot Destiny’s Child en Kurt Weill tot PJ Harvey. Alle songs zijn verpakt in stoere en frisse arrangementen en verbonden door Marlies’ eigen teksten.

Over de maker

Marlies speelde de afgelopen jaren diverse rollen in uiteenlopende producties. AZUL is haar eerste eigen muziektheaterproject, waarmee ze de Entreeprijs 2019 won op Festival Boulevard. Ook is Marlies in 2020 genomineerd als éen van de vijf talenten voor de &C Talent Academy, opgericht door Chantal Janzen en is zij finalist van het Concours de la Chanson 2020/21 met repertoire uit AZUL.

Onderdeel van route

‘Azul’ is onderdeel van ons Landgoedtheater en vind je in onderstaande routes:

Zaterdag 12 september:

Zondag 13 september:

Elke route bestaat uit twee voorstellingen en een drankje. De routes duren allemaal plm 1 uur en 45 minuten

Nieuwsgierig naar de andere routes en voorstellingen in ons Landgoedtheater?
Bekijk alle 10 de Landgoedtheaterroutes

In de pers

"“Ruigrok is een sterke theatrale persoonlijkheid en begenadigd zangerse. Ze weet met alle genres raad en is een genot om naar te luisteren.”"

Theaterkrant

"“Haar veelzijdigheid, energie en talent maken Marlies als performer onontkoombaar en de poëzie en raakheid van haar teksten zijn prijzenswaardig.”"

Jury Entreeprijs, Festival Boulevard

Credits

Spel en concept:: Marlies Ruigrok | Regie: Ruut Weisman | Muzikale leiding en arrangementen: Boudewijn Ruigrok | Piano: Andrea Vasi | Slagwerk: Arend Niks | Tuba: Peter Keijsers

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen