Boerderijconcert Bakkie Bach

Theatrale Koffiecantate van J.S. Bach

boerderijconcert Bakkie Bach met 5 personen met een perculator
Foto: Merlijn Doomernik

Live Concert

In de rijkmonumentale schuur van Landgoed Kleine Vennep wordt je verwelkomd door de tonen van Bach. Een boerderijconcert bij boer Dirk.


Een geestige mini-opera in zakformaat

Bakkie Bach oftewel de Koffiecantate van J.S. Bach is een geestige mini-opera waarin vader Slendriaan werkelijk alles probeert om zijn dochter Liesje van haar hardnekkige koffieverslaving af te krijgen. Pas als Slendriaan haar verbiedt om te trouwen tenzij ze stopt met koffiedrinken, geeft Liesje toe. Of is ze haar vader toch nog te slim af?

Het Kofferbak Collectief creëert kleinschalig, mobiel muziektheater. Hoogwaardig én toegankelijk. Het begint met ijzersterke muziek, in het Nederlands gezongen. Op dit fundament bouwen zij theatrale spektakeltjes die zich letterlijk en figuurlijk afspelen in de wereld van nu.

De Nederlandse vertaling van Carel Alphenaar wordt gezongen  zodat het goed te volgen is voor een groot publiek.

 

In de pers

"Toegankelijk muziektheater met veel humor én de kwaliteit van de muziek van Bach!"

Credits

Muziek: J. S. Bach | Vertaling: Carel Alphenaar | Sopraan: Klaartje van Veldhoven | Bariton: Mattijs van de Woerd | Accordeon: Renée Bekkers | Cello: Pepijn Meeuws | Eindregie: David Prins

Gerelateerde festivals

Festival Grazende Zwaan 2024

13 t/m 15 sept

Theaterfestival voor een portie ongeremde energie voor jong en oud

Op landgoed en boerderij Kleine Vennep zie je locatietheater, een boerderijconcert én een dinnershow in de monumentale schuur. Voor kinderen is er een uitgebreid programma met theater, circus, doe-activiteiten en nog veel meer. Zo komt dit jaar de musical Sjakie en Jopie naar Grazende Zwaan!

Lees verder
Mede mogelijk gemaakt door

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen