KARAVAAN BRENGT LOCATIETHEATER VOOR JONG EN OUD IN NAZOMERS FESTIVAL GRAZENDE ZWAAN

Scenefoto BRAS met leden van BOT
Geert Snoeijer

NIEUW VENNEP - Van 13 tot en met 15 september vindt Grazende Zwaan weer plaats op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Geniet met het hele gezin van familietheater, circus en diverse activiteiten, of nodig je vrienden uit voor locatietheater, boerderijconcert of een dinershow. De kaartverkoop is vandaag gestart.


Grazende Zwaan is het leukste uitje voor de hele familie! Een weekend lang geniet je van nieuwe theatervoorstellingen, muzikale optredens en acrobatische shows. Wat denk je van ‘Janos en de Walvis‘ of ‘Ik heb een heel vies woord geleerd‘? Steek je handen uit de mouwen en leer de beste hutten bouwen of doe mee met de theatrale stoelendans. Het beloven avontuurlijke dagen te worden, tjokvol leuks in het landschap.

HIGHLIGHTS: UITBUNDIG LOCATIETHEATER

De hit van Oerol komt naar Grazende Zwaan: ede uitbundige nieuwe muziektheatervoorstelling van BOT heet BRAS. Verwacht verder een dinershow met zangeres en theatermaker Marlies Ruigrok, en een heus theaterspektakel van Collectief Absoluut. In de monumentale schuur op het landgoed wordt tijdens het boerderijconcert een theatrale koffiecantate van J.S. Bach uitgevoerd.

Voor kinderen is er een uitgebreid programma met theater, circus, doe-activiteiten en nog veel meer. Zo komt dit jaar de musical ‘Sjakie en Jopie‘ naar Grazende Zwaan!TICKETS

Als gezin koop je een familieticket en heb je toegang tot het festivalterrein en al het straattheater. Een familieticket kost €19,50 voor de zaterdag en zondag (geldig voor 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen). Of koop los een ticket voor €5,- (vanaf 15 jaar). Voor de speciale voorstellingen koop je daarnaast een apart ticket.

Alle activiteiten spelen zich af op en om Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep, Hoofdweg 1041.

Recent nieuws

ouderen op buitenplaats akerendam tijdens volbloeiers
Foppe Schut

NATTE MAAR MOOIE TWEEDE EDITIE VAN OUDERENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK

BEVERWIJK - Een groot publiek verzamelde zich, ondanks de regen, afgelopen vrijdag op buitenplaats Akerendam in Beverwijk voor de tweede editie van ouderenfestival VOLBLOEIERS. Het thema van dit jaar was Frankrijk.

Lees verder
Scenefoto Ik hoop op zegen
Tibor Dieters

KARAVAAN EN COLLECTIEF BLAUWDRUK ZETTEN THEATERSTAD ALKMAAR OP DE KAART

ALKMAAR - Op 3 juli maakte het Fonds Podiumkunsten, de landelijke verdeler van theatersubsidies, de besluiten bekend voor de periode 2025-2028. In Alkmaar worden Karavaan en Collectief BLAUWDRUK met lovende woorden gehonoreerd. Voor het eerst heeft de stad hiermee een festival én een volwassen theatergezelschap die vanuit het Rijk worden ondersteund.

Lees verder
Tribute band Mirage op foto

COVERBAND FLEETWOOD MAC SLUIT FESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK AF

BEVERWIJK - Op vrijdag 12 juli brengt Karavaan het seniorenfestival Volbloeiers, na een uitverkochte eerste editie, opnieuw naar Buitenplaats Akerendam. Tijdens een avondvullend programma worden festivalbezoekers meegenomen op een muziektheatrale route, met als afsluiter coverband Fleetwood Mac.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen