KARAVAAN BRENGT LOCATIETHEATER VOOR JONG EN OUD IN NAZOMERS FESTIVAL GRAZENDE ZWAAN

Scenefoto BRAS met leden van BOT
Geert Snoeijer

NIEUW VENNEP - Van 13 tot en met 15 september vindt Grazende Zwaan weer plaats op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Geniet met het hele gezin van familietheater, circus en diverse activiteiten, of nodig je vrienden uit voor locatietheater, boerderijconcert of een dinershow. De kaartverkoop is vandaag gestart.


Grazende Zwaan is het leukste uitje voor de hele familie! Een weekend lang geniet je van nieuwe theatervoorstellingen, muzikale optredens en acrobatische shows. Wat denk je van ‘Janos en de Walvis‘ of ‘Ik heb een heel vies woord geleerd‘? Steek je handen uit de mouwen en leer de beste hutten bouwen of doe mee met de theatrale stoelendans. Het beloven avontuurlijke dagen te worden, tjokvol leuks in het landschap.

HIGHLIGHTS: UITBUNDIG LOCATIETHEATER

De hit van Oerol komt naar Grazende Zwaan: ede uitbundige nieuwe muziektheatervoorstelling van BOT heet BRAS. Verwacht verder een dinershow met zangeres en theatermaker Marlies Ruigrok, en een heus theaterspektakel van Collectief Absoluut. In de monumentale schuur op het landgoed wordt tijdens het boerderijconcert een theatrale koffiecantate van J.S. Bach uitgevoerd.

Voor kinderen is er een uitgebreid programma met theater, circus, doe-activiteiten en nog veel meer. Zo komt dit jaar de musical ‘Sjakie en Jopie‘ naar Grazende Zwaan!



TICKETS

Als gezin koop je een familieticket en heb je toegang tot het festivalterrein en al het straattheater. Een familieticket kost €19,50 voor de zaterdag en zondag (geldig voor 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen). Of koop los een ticket voor €5,- (vanaf 15 jaar). Voor de speciale voorstellingen koop je daarnaast een apart ticket.

Alle activiteiten spelen zich af op en om Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep, Hoofdweg 1041.

Recent nieuws

Yeliz Doğan
Yeliz Doğan

Karavaan is met haar Makershuis onderdeel van landelijk netwerk Oproer

Oproer is een nieuw landelijk project van acht organisaties die theatertalent ontwikkelen. Likeminds, Podium Bloos, Werkplaats Walhalla, Karavaan, VIA ZUID, Theater de Generator, De Nieuwe Oost en Station Noord werken samen om een beter klimaat voor theatermakers te creëren.

Lees verder
Alkmaar Light Festival
Emil de Jong

WEGENS SUCCES EXTRA DAG ALKMAAR LIGHT FESTIVAL

ALKMAAR - Alkmaar Light Festival krijgt een extra dag. Naast de eerder aangekondigde dagen op 1 en 2 november, is nu ook 31 oktober toegevoegd aan het programma. Het festival, georganiseerd door Karavaan en Cultuur Kartel, belooft een bijzondere lichtwandeling in de straten van Alkmaar.

Lees verder
Winterkaravaanmakers tussen ingesealde balen
Foto: Keith Montgomery

NIEUWE MAKERS VOOR WINTERKARAVAAN 2024 GESELECTEERD

ALKMAAR – Van 22 tot en met 30 december 2024 presenteert Karavaan een gloednieuwe editie van de Winterkaravaan! Voor deze gelegenheid selecteerde Karavaan drie veelbelovende plannen van jonge getalenteerde theatermakers.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen