Sjakie en Jopie

Vrolijke musical voor de hele familie

Jan Groenteman, Jasper Brinkman en Myrthe van der Vuurst de Vries in Sjakie en Jopie
Sheila Bosman

Muziektheater

Een voorstelling boordevol grappige en herkenbare verhalen en vrolijke meezingers gebaseerd op het gelijknamige kinderboek!


Vandaag is het feest in de straat van Sjakie en Jopie. En de vrienden hebben je hulp hard nodig om op tijd klaar te zijn en er een onvergetelijke dag van te maken. Zal buurman Rob wel komen? En wat als de ijsjes smelten? Gelukkig hebben Sjakie en Jopie overal een oplossing voor. Met veel fantasie verkennen ze hun wereld en ontmoeten ze de bewoners van hun kleurrijke straat.

Met nieuwe liedjes van JW Roy en Jan Groenteman, winnaar van de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied 2022.

Over de makers

Jaski & Groenteman is het jeugdtheatergezelschap van regisseur/schrijver Kiki Jaski en liedjesschrijver Jan Groenteman.

Het gezelschap kenmerkt zich door bijzondere muzikale samenwerkingen tussen topmusici en acteurs, met pakkende nieuwe liedjes en fantasierijke verhalen voor jong en oud. Ze werken nauw samen met Het Concertgebouw waar duizenden kinderen, ouders en leerkrachten hartstochtelijk meezongen met Meesters van de tijd en De helden van Rio. Jan Groenteman won in 2022 de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied.

In de pers

"Als duo zijn Jasper en Myrthe uitstekend op elkaar in gespeeld."

Musicalsites

Credits

Tekst, regie: Kiki Jaski | Spel, zang: Myrthe van der Vuurst de Vries, Jasper Brinkman | Spel, piano: Jan Groenteman | Muziek en liedteksten: Jan Groenteman, JW Roy

Gerelateerde festivals

Festival Grazende Zwaan 2024

13 t/m 15 sept

Theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie voor jong en oud

Op landgoed en boerderij Kleine Vennep zie je uitbundig locatietheater, een boerderijconcert én een dinnershow in de monumentale schuur. Voor kinderen is er een uitgebreid programma met theater, circus, doe-activiteiten en nog veel meer. Zo komt dit jaar de musical Sjakie en Jopie naar Grazende Zwaan!

Lees verder
grazende zwaan: een oranje zwaan met kuikens in knalroze achtergrond

Gerelateerd nieuws

Scenefoto BRAS met leden van BOT
Geert Snoeijer

KARAVAAN BRENGT LOCATIETHEATER VOOR JONG EN OUD IN NAZOMERS FESTIVAL GRAZENDE ZWAAN

NIEUW VENNEP - Van 13 tot en met 15 september vindt Grazende Zwaan weer plaats op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Geniet met het hele gezin van familietheater, circus en diverse activiteiten, of nodig je vrienden uit voor locatietheater, boerderijconcert of een dinershow. De kaartverkoop is vandaag gestart.

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen