Boerderijconcert

met niemand minder dan Leoni Jansen en Mike del Ferro

Govert Driessen

Live Concert

Leoni Jansen en Mike del Ferro geven een heel bijzonder concert dat zweeft tussen jazz en pop en tussen heldere vaste vormen en gewaagde improvisaties


Mike del Ferro en Leoni Jansen zijn al jarenlang bevriend, en roepen ook al jarenlang dat ze wat samen willen doen. Beiden hadden het druk met eigen concerten: Mike in het buitenland met veel diverse samenwerkingen en Leoni met haar eigen solo-optredens en het regisseren van muziekproducties. Door het coronavirus viel alles weg en ontstond er opeens tijd voor een langverwachte samenwerking.

Hun wederzijdse liefde voor Joni Mitchell, Chick Corea, Randy Newman, maar ook voor Bugge Wesseltoft en Nils Frahm brengt hun tot dit bijzondere concert dat zweeft tussen jazz en pop, tussen heldere vaste vormen en gewaagde improvisaties.
In de monumentale setting van boerderij Kleine Vennep belooft dit een fantastisch optreden te worden.

Over de makers

Leoni Jansen is een presentatrice, zangeres en theatervrouw. Ze begon samen met Simone Kleinsma en Gerard Cox begin jaren zeventig een theatershow en deed daarna veel presentatiewerk op de tv (ze presenteerde bijv. het Jeugdjournaal). Haar hoogtepunten op het terrein van televisie waren de culturele programma’s Uit de kunstGeen C te hoog en Jansen & Co. Daarna legde ze zich toe op muziek en zingen. Ze maakte talloze muziek(theater)shows.
Ze zong zelfs voor Nelson Mandela en op het trouwfeest van kroonprins Willem Alexander n Máxima.

De Amsterdamse pianist Mike del Ferro is een internationaal geroemd pianist met een enorme muzikale veelzijdigheid. Hij zit niet graag stil. Hij reist de wereld over en heeft al in 116 landen opgetreden. Ook bracht hij maar liefst 17 albums uit onder zijn eigen naam.

 

Credits

Zang en bodhran: Leoni Jansen | Piano: Mike del Ferro

Gerelateerde festivals

Grazende zwaan 2021

10 sept t/m 12 sept

Avontuurlijk theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie!

Grazende Zwaan is een avontuurlijk festival in de Haarlemmermeer voor jong en oud, met theater en meer in de polder. Een vrolijk en bijzonder programma op en om monumentale boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep. Met een boerenconcert, straattheater, familieprogramma, landgoedtheater en meer!

Lees verder
Foto: Bowie Verschuuren

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen