Foto: Bowie Verschuuren
Grazende zwaan 2021
10 sept t/m 12 sept
Zoek op genre

Nieuws

Foto: Moon Saris

De jubileumeditie van Theaterfestival Grazende Zwaan was één groot zonnig familiefeest op landgoed Kleine Vennep

De vijfde editie van het unieke theaterfestival Grazende Zwaan bracht afgelopen weekend een grote diversiteit aan locatietheater op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep. In een coronaproof opzet beleefde hét familiefestival van de Haarlemmermeer een succesvol weekend met ruim 5.500 bezoekers.

Lees verder
Foto: Bowie Verschuuren

Theaterfestival Grazende Zwaan komt er weer aan!

Van 10 t/m 12 september kun je heerlijk nazomeren op het avontuurlijke theaterfestival Grazende Zwaan op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Een festival voor de hele familie boordevol locatietheater, straattheater, familietheater, concerten en nog véél meer leuks en lekkers in het landschap! En na het succes van vorig jaar ook weer op het menu: landgoedtheater voor volwassenen.

Lees verder
Foto: Bowie Verschuuren

Informatie over Grazende Zwaan 2021

Grazende Zwaan is een avontuurlijk theaterfestival voor jong en oud. Op en om landgoed en boerderij Kleine Vennep in Nieuw Vennep beleef je 10 t/m 12 september straattheater, familievoorstellingen, doe-activiteiten en theaterprogramma voor volwassenen. Met fijne terrassen en heerlijke hapjes en drankjes kun je er de hele dag - of het hele weekend - heerlijk nazomeren.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen